Dit event is al begonnen/geweest.
Body & Mind

Ecstatic Dance met violiste Martine Nijenhuis

Ecstatic Dance met violiste Martine Nijenhuis

Organisator: KimV
Schijndel
19.30 - 23.00

Deelnemers 3 / 12

Plaats:
Schijndel - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 2 - max. 12

Deelnemers 3 / 12

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 18,66
 

Deelnemers 3 / 12

Omschrijving

Ecstatic Dance is een enorm vrije dans-expressie, waarin je na een inleidende workshop van ongeveer een half uur helemaal kunt losgaan in wat jouw lijf en jouw emoties voelen op 2,5 uur durende non-stop high level muziek, op je sokken of je blote voeten. De hele avond kun je thee en water nuttigen.

Alcohol en drugs/middelen zijn ten strengste verboden. Ook is het in de danszaal niet toegestaan om te praten, wel mag je geluiden maken en je 'stem' laten horen. Dit is om helemaal met jezelf in verbinding te gaan. Alle emoties mogen ge-uit worden: lachen, huilen, boosheid, verdriet.. laat het los in de dans, in de muziek. Je bent vrij om bij jezelf te blijven of met anderen in contact te gaan in de dans, in de beleving, doch met respect voor jezelf en elkaar. Het is een soort mediatieve dans, die je doet voor jezelf: je eigen innerlijke 'dans'.

Wil je tussendoor even rusten? dat kan, je kunt langs de kant zitten waar  'zit-plaatsen' gecreeerd zijn, of  even buiten de danszaal op adem komen. Je bent vrij om je te bewegen zoals dat voor jou fijn voelt.

Deze avond luidt Martine Nijenhuis samen met Babs-Louise (IndigoDans) de openingsceremonie in met prachtige vioolklanken in de speciale frequentie 432 Hz. 

Na de openingsceremonie zet Martine haar tunes ook in samen met DJ Petro. Petro is naast de inzet van bijzonder muziek en een vaak feilloze erg geliefd om zijn live percussie die hij tijdens zijn meeslepende DJ-sets inzet. 
Dit wil je meemaken!!!

In de eindceremonie zal Martine gedurende 20 minuten iedereen met haar prachtige vioolklanken vanuit het hart in ontroering en stilte brengen. 

19:30 - Doors open en inloop uur met DJ Bartokai (Bart Hoogendijk) 
20.00 - Doors close and opening ceremony Martine Nijenhuis samen met geleide meditatie door Babs Louise
20.30 - Dancing with DJ Petro van de Pas (ism Martine Nijenhuis)
22:30 - Sharing little bites, water and tea (all included)
23:00 - The End

Stel een vraag