Dit event is al begonnen/geweest.

Een man die Ove heet (Film)

Een man die Ove heet (Film)

Apeldoorn
19.30 - 22.00

Deelnemers 4 / 4

Plaats:
Apeldoorn - Gelderland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 4

Deelnemers 4 / 4

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 16,50
Uitleg kosten:
Normaal €16,50 Vriend €14,- Cineville gratis
 

Omschrijving

Ove is 59 jaar oud, rijdt in een Saab en staat bekend als de mopperkont van de buurt. Maar Ove is niet bitter, hij gromt alleen een beetje, en hij heeft inderdaad niet steevast een glimlach op zijn gezicht. Als hij het ergens niet mee eens is, dan zegt hij dat. Vooral tegen zijn directe omgeving in de wijk waarin hij woont. Elke ochtend loopt Ove een inspectierondje in zijn buurt, terwijl hij foutief geparkeerde fietsen verplaatst en de inhoud van afvalbakken controleert. Er is een reden dat hij met dit imago zijn buurtbewoners bewust op afstand houdt, maar die houdt hij voor zichzelf. Tot de nieuwe overburen op een ochtend per ongeluk zijn brievenbus omver rijden. Het blijkt het begin van een onverwachte vriendschap, die Ove de mooie kant van het leven weer laat zien.

Voor liefhebbers van goede literatuur en de betere films bieden GIGANT en CODA de serie Boek & Film aan: een mooie gelegenheid om actuele boekverfilmingen te zien!

Deze avond wordt Boek & Film begeleid door filmwetenschapper, schrijver en programmamaker Gerlinda Heywegen. De avond begint om 19.30 uur met een inleiding door Gerlinda, vervolgens ga je de film kijken.

Kaarten voor Boek & Film kosten €16,50/€14,- (vrienden van GIGANT en CODA-pashouders).

Wil je als Cineviller naar Boek & Film? Dat kan! Reserveer dan zoals gebruikelijk je filmticket en reken bij het afhalen van je filmticket aan de balie een supplement van €5,50 af.

TIP!
Het boek Een man die Ove heet is (in beperkte oplage) te leen in de CODA Bibliotheek.

ZELF TICKET KOPEN! Ik zit op stoel 10 in rij 5..!
  •     13 March om 09:08 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     05 March om 21:48 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     27 February om 22:00 Overijssel
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag