Dit event is al begonnen/geweest.

Efteling - Zeven Pleinen Festijn

Efteling - Zeven Pleinen Festijn

Kaatsheuvel
15.00 - 00.00

Deelnemers 2 / 8

Plaats:
Kaatsheuvel - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 1 - max. 8

Deelnemers 2 / 8

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Kosten:
€ 32,00
Uitleg kosten:
Kaarten voor een entreebewijs, Zorg hier a.u.b. zelf voor. Kassa prijs: € 36,50 Online prijs: € 32,00
 

Omschrijving

Zeven Mijls Zomer

De Efteling is alle dagen van het jaar open. En van 8 juli tot en met 1 september wordt de Efteling Zeven Mijls Zomer gevierd! Het Sprookjesbos en alle attracties zijn acht weken lekker lang open, dagelijks tot 20.00 uur.

Volop tijd dus voor een extra rondje in uw favoriete attractie.

Zeven Mijls Zomer 2013!
Nieuw is dat op acht zaterdagavonden het Zeven Pleinen Festijn wordt georganiseerd: het park blijft tot middernacht open en is er op zeven pleinen de hele avond speciaal live entertainment in zeven verschillende sprookjesachtige sferen.

Het Zeven Pleinen Festijn brengt met vele artiesten een zinderend theaterfestival-sfeertje met voor ieder wat wils. Van Zuid-Amerikaanse salsa tot een Nederlands meezing festijn, van internationaal straattheater tot Franse Can Can. En elke week op één van de zeven pleinen een bijzonder gastoptreden. De nieuwe, spannende spektakelshow Raveleijn wordt bij schemer extra spannend met speciale belichting.

De avond wordt op z’n mooist als Aquanura in al haar kleurenpracht de krachtige fonteinen tot aan de hemel laat reiken, begeleid door muziek en speciale effecten... Met deze derde grootste watershow van de wereld is de Zeven Mijls Zomer compleet.

Plein 1: Efteling Brink
DJ Fee nodigt je uit voor een muzikaal Efteling feest. Stamp en zing mee met de bekendste Sprookjesboom-liedjes, dans op nummers van toen en nu en ga uit je dak met een te gek gastoptreden!

Plein 2: Witte Paardplein
Chique lampionnen verlichten de bomen en zorgen voor een gevoel van grandeur. Laat je meevoeren naar de tijd van de Moulin Rouge en dans met de hele familie de can can. Pure nostalgie!

Plein 3: Carnaval Festivalplein
Zing mee met de bekendste Nederlandse hits! Geniet samen met de Rode Neuzen, onder leiding van Jelle Amersfoort, van een oer-Hollands meezingfestijn.

Plein 4: Ruigrijkplein
Discolampjes schitteren en de Olijke Kruiers mixen de sterren van de hemel. Laat u verrassen door nationaal en internationaal straattheater. Dat wordt dansen, en daarna heerlijk uitblazen met een biertje, een wijntje en een lekkere hamburger.

Plein 5: Pirañaplein
Dompel je onder in Zuid-Amerikaanse sferen en smul van een authentieke nacho, schud je heupen los tijdens een swingende salsa en test je temperament tijdens een lesje capoeira. Hier telt maar één ding: viva la fiesta!

Plein 6: Fata Morganaplein
Struinend langs marktkraampjes waan je je in een oosterse bazaar. Geniet van sprookjesachtig entertainment, intense kleuren en mooie marktkoopjes. Beleef de mystiek van 1001-nachten...

Plein 7: Steenbokplein
Kijk je ogen uit bij ongelofelijk straattheater. En geniet van een schitterend slot van je Efteling-dag met Aquanura, de grootste en meest sensationele watershow van Europa.

Stel een vraag