Dit event is al begonnen/geweest.

Elfia Haarzuilens

Elfia Haarzuilens

Utrecht
10.30 - 20.00
Uitgelicht

Deelnemers 8 / 15

Plaats:
Utrecht - Utrecht
Deelnemers:
Min. 1 - max. 15

Deelnemers 8 / 15

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 37,90
Uitleg kosten:
Indicatie kosten ticket
 

Omschrijving

Update 7-3: Nog geen ticket?
De laatste EXTRA(!) 1.000 tickets gaan (morgen) woensdag 8 maart om 12:30 PM in de verkoop.
Mis deze kans niet mocht je nog geen ticket hebben!

Update 7-2: Let op!
Elfia vindt plaats op misschien wel de mooiste locatie van Nederland, kasteel De Haar. Maar daar hangt een prijskaartje aan: de flora en fauna, maar ook de kasteelgebouwen zijn extra kwetsbaar.

Daarom heeft de kasteelstichting besloten om het maximale aantal Elfia-bezoekers per dag te verlagen. In vergelijking met pre-covid-tijden kan nu slechts 70% van de Elfians ronddwalen.

*********

Elfia kan omschreven worden als een evenement, een kostuumevenement, met verbazingwekkende en schitterende kostuums; met levendige optredens, sensationele shows en marktkramen waar je spullen kan kopen waar je het bestaan niet van af wist.

Elfia vindt plaats in de realiteit; elk jaar; twee keer; in april en in september op prachtige kasteelgronden. Je kan met je gewone auto of met de trein naar Elfia toe reizen, maar zodra je door de kasteelpoorten naar binnen treedt, zodra je over de lijn stapt die wij de magische grens noemen, stap je in een betoverende wereld. Een droomwereld waar iedereen verbonden is en waar iedereen elkaar respecteert.

In Elfia ben je wie je bent, maar het fantastische is: je kan ook zijn wie je wilt zijn. Een engel of een duivel; een fee of een kwaadaardige prinses; een romantische piraat of een goddelijk wezen. Alles is mogelijk en jouw dromen kunnen uitkomen.

Vooralsnog is het niet mijn planning om verkleed te komen. Maar mijn camera gaat wel mee natuurlijk om diverse creaties proberen vast te leggen Very Happy