Dit event is al begonnen/geweest.
Recreatie & Ontspanning

Escape Room Dollhouse

Escape Room Dollhouse

Organisator: Chantal84
Schiedam
20.30 - 22.00

Deelnemers 5 / 5

Plaats:
Schiedam - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 5 - max. 5

Deelnemers 5 / 5

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 60,00
 

Omschrijving

The Doll House


Zijn naam is Peggy Pop

Als pasgeborene werd deze moordlustige man verkocht aan een puissant rijk echtpaar. De vrouw van dit stel had liever een meisje gehad, maar deze was als baby nergens te krijgen…..
Het echtpaar besloot de jongen dan maar als meisje op te voeden en hem van de buitenwereld af te zonderen. Ze noemden hem Peggy.
De vader was een goede man en bracht van zijn vele zakenreizen de duurste cadeaus mee…..altijd poppen. De moeder liet zijn kamer inrichten met enkel en alleen…..poppen.

In de kamer waar je nu bent moest de jongen zijn jeugdjaren doorbrengen. Hier zat hij, treurig en gekleed in een jurkje omringd door zijn enige vriendinnen, de poppen…
Na de dood van zijn vader werd het leven nog eenzamer. Zijn moeder leerde hem lezen en schrijven, zo leerde Peggy Pop van de wereld buiten deze kamer. Maar zijn moeder verbood hem naar buiten te gaan om te voorkomen dat hij in contact kwam met anderen. Ze wilde hem enkel voor zichzelf houden.
Peggy Pop sprak enkel met de poppen, die luisterden geduldig naar hem en waren de enigen die hem gelukkig maakten. De dag dat de moeder uit jaloezie enkele poppen wilde weggooien, knapte er iets bij hem. Hij wurgde haar, aangemoedigd door de poppen! Zo werd Peggy Pop een moordenaar.
Hij besloot om een nieuwe moeder te maken naar het ideaalbeeld van zijn poppen. S ’nachts speurde hij naar slachtoffers, doodde ze en sneed ze in stukken.

Je hebt één uur de tijd om je vrienden te bevrijden en om aan hem te ontsnappen. Lukt dit niet….dan kun je wel raden wat Peggy Pop met je zal doen!

Succes!
Ps…..zijn moeder spookt ook nog rond

Stel een vraag