Dit event is al begonnen/geweest.
Actief & Sportief

Escape room oma's erfenis

Escape room oma's erfenis

Organisator: Petra390
Geldrop
19.30 - 20.30

Deelnemers 9 / 9

Plaats:
Geldrop - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 6 - max. 9

Deelnemers 9 / 9

Leeftijd:
30 - 49 jaar
Kosten:
€ 18,00
Uitleg kosten:
Gelieve bij aanmelding de kosten van de escape room aan mij over te maken. De kosten bij 6 pers. zijn € 18,- pp. Je speelt met 3 personen tegen elkaar. Gaat erom wie het eerste bij de erfenis is
 

Omschrijving

Oma stond bekend als een gezellige leuke dame die het beste met iedereen voor had. Ze hield natuurlijk heel veel van haar familie maar ze had ook veel vrienden en vriendinnen. Iedereen was haar even dierbaar en niemand wilde ze te kort doen. Dat bleek ook toen we na haar dood bij de notaris zaten voor haar testament. Tot ieders verrassing bleek haar erfenis toe te komen aan diegene die hem als eerste vindt met als aanwijzing Escaperoom Geldrop.

Oma speelde heel graag spelletjes en nu bleek dat ze ook na haar dood nog een spelletje wilde spelen. Maar het was ook bekend dat Oma bijna altijd vals speelde, graag stiekem in de kaarten van de andere keek en iedereen om de tuin lijden met verkeerde aanwijzingen etc. Zou dat in dit geval ook zo zijn? Oma kenende denken wij van wel en is deze zoektocht niet te doen als je niet in een team samenwerkt. Helaas zijn er ook andere teams op zoek naar Oma's Erfenis en zul je goed samen moeten werken om hem als eerste te vinden!

In deze Escaperoom wordt je gezelschap opgedeeld in 2 tot 4 teams van maximaal 8 personen per team. Je speelt dus wel met je eigen groep tegelijkertijd in één kamer. Het team dat binnen 1 uur als eerste de erfenis vindt is de winnaar. Net zoals Oma altijd deed is het slim om stiekem af te kijken bij de andere teams. Maar pas wel op want zij willen ook graag weten hoe jij bepaalde puzzels oplost. Dus slim en tactisch samenwerken als team is erg belangrijk in deze escaperoom. Alleen op die manier vindt je als team als eerste Oma's Erfenis.

Uitgelicht

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag  

<