Dit event is al begonnen/geweest.

Escaperoom If walls could whisper

Escaperoom If walls could whisper

Zoetermeer
10.00 - 12.00

Deelnemers 5 / 6

Plaats:
Zoetermeer - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 4 - max. 6

Deelnemers 5 / 6

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 27,50
Uitleg kosten:
6 personen: 27,5 euro
 

Omschrijving

Je weet dat het meisjesweeshuis dat vroeger op deze plek gevestigd was al jaren leeg staat. Je weet dat er niemand meer is en toch voel je de sidderingen over je rug gaan als je de oude eiken voordeur open duwt. De spinnenwebben langs de vergeelde wanden zijn het bewijs dat hier al tijden niemand meer binnen is geweest en toch lijkt het af en toe of je iets hoort. Een meisjesstem ergens in de verte. De vloer kraakt onder je voeten bij iedere stap alsof hij wil zeggen: ‘Ga hier weg’. Ineens springt de radio aan…

If Walls Could Whisper is een bloedstollend avontuur dat zich afspeelt in het oude meisjesweeshuis dat zich altijd al in dit pand heeft bevonden. Maar zijn de zielen van de weesmeisjes wel vertrokken? Of zijn ze altijd in het gebouw blijven hangen, wachtend op iemand die met ze wil komen spelen?

Terwijl je langzaam je weg vindt in het oude, donkere weeshuis en steeds meer vertrekken van het gebouw ontgrendelt maak je kennis met de wereld waar de weesmeisjes hun dagen doorbrachten. Alles is nog in perfecte staat, alleen een dikke laag stof verraadt dat hier al in geen tijden meer iemand is geweest. Waarom is dit weeshuis eigenlijk verlaten? Wat is er gebeurd met de meisjes? Al hun spulletjes liggen er nog, alsof ze niet eens tijd hadden om in te pakken. Aan de hand van de puzzels die overal verborgen blijken te zijn ontdek je wat zich op deze plek heeft afgespeeld jaren geleden en steven je af op een gruwelijke ontknoping.

Durf jij het aan?



LET OP: Voorheen heette deze escape game The Orphanage. De naam is veranderd, maar If Walls Could Wisper is geen nieuwe escape room.
  •     08 December om 20:58 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     07 December om 13:21 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     07 December om 11:22 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     07 December om 09:42 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     06 December om 11:09 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     05 December om 19:31 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag