Dit event is al begonnen/geweest.

Febo en Film

Febo en Film

Deelnemers 0 / 5 (min. 2)

Plaats:
Breda - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 2 - max. 5

Deelnemers 0 / 5 (min. 2)

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Kosten:
€ 25,00
Uitleg kosten:
15 euro ongeveer tapa's en 10 euro film........
 

Omschrijving

Voor de bekenden inmiddels: Lekker tapa's bij FEBO en daarna filmpje bij Mustsee Very Happy

Film opties (heb alvast selectie gemaakt) :
* Angels & Demons - Het Bernini Mysterie 19.00 en 22.00 uur
De wereldberoemde symbolist uit Harvard, Robert Langdon, reist af naar Rome om de moord op een wetenschapper te onderzoeken. Langdon stuit daar op de Illuminati, de meest invloedrijke ondergrondse organisatie in de geschiedenis. Deze vijand van de Katholieke Kerk heeft een bom onder het Vaticaan gelegd. Langdon bundelt zijn krachten met Vittoria Vetra, een beeldschone Italiaanse wetenschapper. Ze volgen een 400 jaar oud spoor van antieke symbolen door afgesloten crypten, gevaarlijke catacomben, verlaten kathedralen, en zelfs naar het hart van de meest geheime kluis ter aarde.

* The Hangover 19.15, 21.45 en 24.00uur
Twee dagen voor zijn bruiloft vertrekken Doug en zijn drie beste vrienden naar Las Vegas voor een vrijgezellenfeest dat ze nooit zullen vergeten. Maar wanneer de drie vrienden wakker worden zijn ze wél alles vergeten. Ze vinden een tijger in de badkamer en een zes maanden oude baby in de kast van hun hotelkamer. De enige die ze niet kunnen vinden is Doug. Ze moeten erachter zien te komen wat voor rare capriolen ze de vorige nacht hebben uitgehaald om Doug zo snel mogelijk terug naar L.A. te krijgen zodat hij kan trouwen.

* The Haunting in Connecticut 24.15 uur
Wanneer zoon Matt ernstig ziek wordt is het gezin Campbell genoodzaakt naar Connecticut te verhuizen voor zijn behandeling. De familie probeert zich te aarden in hun nieuwe onderkomen als Matt bezeten raakt door paranormale verschijnselen. Het Victoriaanse huis dat ze betrekken, blijkt een oud mortuarium met een bovennatuurlijk verleden. In een wanhopige poging haar dierbaren te redden wendt Sara zich tot een eigenaardige priester die het kwaad lijkt te bezweren. Tot Matts conditie plots verslechtert en het gezin in levensgevaar raakt.

Stel een vraag