Dit event is al begonnen/geweest.

Fietsen Drenthe

Fietsen Drenthe

Orvelte
11.15 - 18.00

Deelnemers 6 / 10

Plaats:
Orvelte - Drenthe
Deelnemers:
Min. 4 - max. 10

Deelnemers 6 / 10

Leeftijd:
45 - 65 jaar
Kosten:
€ 4,00
 

Omschrijving

Stap op je fiets en dompel jezelf onder in de betoverende natuurlijke pracht van Boswachterij Grolloo, Boswachterij Schoonloo en Boswachterij Odoorn. Deze adembenemende gebieden bieden een onvergetelijke fietservaring voor iedereen die op zoek is naar avontuur, ontspanning en pure schoonheid. Laat de dagelijkse sleur achter je en ontdek de magie van het fietsen door deze schitterende bossen. Kom met ons mee op deze onvergetelijke reis!

Boswachterij Grolloo wacht op je met zijn uitgestrekte paden en uitdagende routes. Ontketen je avontuurlijke geest en verken het terrein terwijl je door kronkelende bospaden fietst. Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je over glooiende heuvels gaat en spectaculaire uitzichten ervaart. Laat je verrassen door de diversiteit aan flora en fauna die deze prachtige boswachterij te bieden heeft.

Betreed het betoverende landschap van Boswachterij Schoonloo en laat je verwonderen door zijn sprookjesachtige charme. Hier zal je worden begroet door weelderige bossen, kristalheldere beekjes en uitgestrekte heidevelden. Stap op je fiets en geniet van de rustige paden die je door dit betoverende landschap leiden. Adem de frisse boslucht in terwijl je langs idyllische plekjes komt waar je even kunt stoppen om te picknicken of gewoon te genieten van de serene rust. Boswachterij Schoonloo is een waar paradijs voor fietsliefhebbers die willen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Laat je betoveren door de natuurlijke pracht van Boswachterij Odoorn. Dit gebied staat bekend om zijn uitgestrekte bossen, weidse heidevelden en pittoreske vennetjes. Spring op je fiets en verken de vele fietsroutes die je dieper in de schoonheid van deze boswachterij brengen. Ontdek de rijke biodiversiteit terwijl je langs kabbelende beekjes fietst en talloze vogelsoorten spot. Boswachterij Odoorn biedt een onvergetelijke ervaring !

We fietsen circa 50 km en stoppen bij horeca als we zin hebben. We gaan er een relaxte dag van maken!

We drinken natuurlijk eerst even koffie.

- De route kan aangepast of verplaatst worden i.v.m. het weer;
- We fietsen gemiddeld minimaal 17 km en maximaal 20 km per uur;
- Aangezien we gaan lunchen is het handig als je de Tikkie app hebt (mochten we niet apart kunnen afrekenen);
- E-bikes mogen ook mee 😎;
- Fietshuur even zelf bekijken (Google);
- Mocht je willen overnachten kun je een camping proberen
https://www.kampeerkaart...age=Orvelte hier zijn er veel beschikbaar.