Dit event is al begonnen/geweest.

Film Oppenheimer - Vertoning op 70mm Uitverkocht

Film Oppenheimer - Vertoning op 70mm Uitverkocht

Amsterdam
20.30 - 23.45

Deelnemers 2 / 8

Plaats:
Amsterdam - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 8

Deelnemers 2 / 8

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 16,50
Uitleg kosten:
Kosten voor de film.
 

Omschrijving

Volgende week komt Oppenheimer uit en voor de ervaring gaat er natuurlijk niks om deze op 70mm te kunnen kijken!

Van de website:
Oppenheimer is een met IMAX-camera’s gedraaide epische thriller over de raadselachtige man die, om de wereld te redden, het risico moet nemen dat deze wordt verwoest. Het ontwerpen van de atoombom is een race tegen de klok, zodat Nolans favoriete onderwerp – tijd – ook hier weer opduikt. De film is gebaseerd op het Pulitzer Prize-winnende boek American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer van Kai Bird en Martin J. Sherwin.

Met Cillian Murphy als J. Robert Oppenheimer en Emily Blunt als zijn vrouw, bioloog en botanicus Katherine ‘Kitty’ Oppenheimer. Matt Damon speelt generaal Leslie Groves Jr., de directeur van het Manhattan Project, en Robert Downey, Jr. vertolkt de rol van Lewis Strauss, een van de oprichters van de U.S. Atomic Energy Commission. De cast wordt verder aangevuld met Florence Pugh als psychiater Jean Tatlock, Benny Safdie als theoretisch natuurkundige Edward Teller, Michael Angarano als Robert Serber en Josh Hartnett als de baanbrekende Amerikaanse kerngeleerde Ernest Lawrence.

Oppenheimer van breedbeeldliefhebber Nolan (Tenet, Dunkirk, Interstellar, Inception en The Dark Knight-trilogie) is door D.O.P. Hoyte van Hoytema gedraaid in een combinatie van IMAX 65mm en 65mm groot formaatfilm met – voor het eerst in de geschiedenis – delen in IMAX analoge zwart-witfilm. De film wordt in Eye zo veel mogelijk in zaal 1 en op 70mm vertoond.
  •     18 July om 20:46 Overijssel
    heeft zich aangemeld.
  •     17 July om 17:02 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     16 July om 22:02 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag