Dit event is al begonnen/geweest.
Body & Mind

Friday Night Singing Circle

Friday Night Singing Circle

Organisator: Rian78
Rotterdam
17.30 - 21.30

Deelnemers 4 / 25 (min. 15)

Plaats:
Rotterdam - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 15 - max. 25

Deelnemers 4 / 25 (min. 15)

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 13,50
Uitleg kosten:
Los kaartje :12.50 Lange tafel ticket: 5.50 (soep brood en smeersels) Aan de bar van het theater kun je je drinken halen.
 

Omschrijving

Een heerlijke ontspannende avond met mantra's en krachtliederen uit alle windstreken bij de Buurvrouw in Schiebroek.

Op deze avond word je meegenomen in de wereld van het zingen met prachtige mantra's en wereldliederen. Iedereen kan instappen en zich mee laten nemen in het gezamenlijke zingen, ongeacht ervaring of niveau. We zingen meditatieve liederen en mantra's uit diverse religieuze en spirituele richtingen, soms eenstemmig, dan weer eenvoudig meerstemmig, in verschillende talen. De melodieën zijn eenvoudig en door iedereen makkelijk te leren. De boodschap is universeel en geeft ruimte aan ieders beleving. Overal ter wereld vind je prachtige liederen die je diep in je ziel kunnen raken. Door het veelvuldig herhalen van de korte melodieën kun je je gedachteloos mee laten nemen in een nieuwe ervaring. Frederike Schonis begeleidt deze avond
www.FrederikeSchonis.com

Tickets: er is een los ticket te koop voor de zangavond zelf. Echter kun je ook een lange tafel ticket kopen. Dan schuif je aan de lange tafels in de Buurvrouw aan voor een kop soep met brood en smeersels. Rond 19.15 kunnen we nog een kleine wandeling door het park maken. Na afloop is er de mogelijkheid om af te sluiten met een kop verse muntthee of een goed glas wijn (consumpties zijn voor eigen rekening deze avond).

Lange Tafel: 18.30
Inloop: 19.45u ( voor de mensen die niet mee eten)

Start mantra zangavond: 20.00u
Let op 1: dit evenement gaat door bij minimaal 15 mensen.

Stel een vraag  

<