Dit event is al begonnen/geweest.

Full Adrenaline Klimpark

Full Adrenaline Klimpark

Ewijk
13.30 - 17.30

Deelnemers 7 / 16

Plaats:
Ewijk - Gelderland
Deelnemers:
Min. 4 - max. 16

Deelnemers 7 / 16

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 24,95
Uitleg kosten:
De prijs is voor 3 uur lang klimmen in het klimpark met toegang tot al de 10 attracties graag vooraf betalen. Eventuele hapjes en drankjes ter plekke te betalen
 

Omschrijving

Met Full Adrenaline kom je 3 uur lang klimmen in het klimpark met toegang tot al de 10 attracties. Klim hoog in de boomtoppen, overmeester alle hindernissen, vlieg over het water en nog veel meer.

Voor de mensen die met iets minder sensatie ook al erg blij zij zijn er naast het klimpark ook verschillende attracties zoals:

THE GORILLA VILLE
Laat King Kong verbleken bij jouw klimkunsten als jij hoog door de boomtoppen gaat.

THE ADRENALINE SWING
Bereid je voor op een adembenemende dollemansrit. Een megaschommel tussen de bomen. Houd je stevig vast en laat je optakelen. De momenten voor de lancering lijken wel een eeuwigheid te duren. En dan... KLIK. Met een noodgang zwiep je, vastgeklampt aan een boomstronk, zeker 20 meter heen en weer. Je vergeet even volledig waar je bent en waarom je dit ook alweer wilde. Voor iedereen die dacht dat schommelen voor kinderen was, ‘meet the Adrenaline Swing’!

HUNTING GROUNDS
Voel je eventjes een echte hunter op de Zips&Ropes Hunter Grounds. Met de adrenaline nog lijf van de andere attracties zul je bibberende handen onder controle moeten houden. Opperste concentratie, een scherp oog en een hele vaste hand zijn noodzakelijk om de targets te raken.

voor de echte waaghalzen Smile :

THE INSANE GRAVITY
Geef je over aan de zwaartekracht en laat je van 15 meter hoogte in een vrije val loodrecht naar beneden storten.

THE HIGH VOLTAGE
Stap over de rand en voel de snelheid toenemen. Vlieg over het water naar de overkant met één van de snelste ziplines van Nederland.

Bij alle attracties staat fun centraal, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Er is geen ervaring vereist en er is altijd begeleiding aanwezig.

Dit uitje is inclusief de huur van al het klimmateriaal.

Stel een vraag