Dit event is al begonnen/geweest.


Kunst & Cultuur

Geannuleerd Kamp Vught Crossing Time

Geannuleerd Kamp Vught Crossing Time

Organisator: Jason
Vught
19.30 - 21.30
Uitgelicht

Deelnemers 9 / 9

Plaats:
Vught - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 5 - max. 9

Deelnemers 9 / 9

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 15,00
Uitleg kosten:
Dit event is i.v.m. de maatregelen omtrent het Corona virus geannuleerd.
 

Omschrijving

Organisator wijzigt datum

Een hele bijzondere ervaring in Nationaal Monument Kamp Vught. Op het buitenterrein worden deze avond bezoekers in het donker ondergedompeld in projectiebeelden, licht en geluid. Ze worden zelf onderdeel van de ruimtelijke kunstinstallatie Crossing Time.

Bij het vallen van de avond wordt het buitenterrein tot leven gewekt. De installatie laat bezoekers onderdompelen in een poëtische audiovisuele wereld. De tijd dat je er bent, zit je er middenin. De beelden vertragen de tijd, vooruit of achteruit. Als bezoeker word je onderdeel van de installatie en ondergedompeld in de beelden. Door van standpunt of perspectief te wisselen bepaal je zelf de rol die je wilt aannemen. Zeer realistische bewegende schaduwbeelden laten je zien hoe de mensen in deze periode leefde in het kamp en de omgeving. Je ziet de silhouetten over het hele terrein o.a. langs het barak en de wachttorens.

De plek van de bezoekers op het buitenterrein is bepalend voor hun eigen rol in dit spectaculaire audiovisuele schouwspel. Crossing Time is een indrukwekkende avondvoorstelling, aanvullend op een bezoek aan Nationaal Monument Kamp Vught.

Vooraf aan deze voorstelling die 30 minuten duurt, heb je de mogelijkheid de exposities en het museum te bezoeken. Heb je Kamp Vught ooit bij daglicht bezocht…dan zal je merken dat deze ervaring nog indrukwekkender is. Met je ticket kun je na afloop kosteloos een voucher vragen om het NM Kamp Vught tot 1 mei nogmaals op het gemak overdag te bezoeken.

Stel een vraag