Dit event is al begonnen/geweest.

Grotesque presents Ferry Corsten in Concert

Grotesque presents Ferry Corsten in Concert

Rotterdam
20.00 - 03.00
Uitgelicht

Deelnemers 5 / 6

Plaats:
Rotterdam - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 6

Deelnemers 5 / 6

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 47,85
Uitleg kosten:
Kaartje zelf aanschaffen
 

Omschrijving

Ferry Corsten zal op vrijdagavond 3 mei een bijzonder avontuur aangaan in de Rotterdamse Maassilo onder de concepttitel "What The F" Dit belooft een unieke ervaring te worden waarbij de Rotterdamse wereldster een nog niet eerder vertoonde 'Open to Close' set zal presenteren die alle zintuigen zal prikkelen.

In deze audiovisuele liveshow zal Ferry Corsten, onder zijn reguliere alias en ook als Gouryella en System F, zijn klassieke zelf ontmoeten in een futuristische vertelling. Het wordt een reis door zijn diverse geluid, van house tot progressief en van trance tot meer techy producties, waarbij zelfs vergeten parels opnieuw tot leven zullen komen.

Het nieuws van dit unieke evenement heeft al geleid tot de verkoop van honderden blind tickets, waarbij het vertrouwen in de evenementen van Grotesque nogmaals bevestigd wordt. Ferry Corsten, als een ware muzikale pionier, behoeft geen introductie meer. Zijn vermogen om zichzelf steeds opnieuw uit te vinden en aan de top van de muziekpyramide te blijven, is bewonderenswaardig.

Voor Ferry zelf voelt dit aan als een hoogtepunt in zijn carrière. Het heroverwegen en remixen van al zijn producties vanuit een futuristisch perspectief belooft een epische ervaring te worden. Met live-acts, tracks van zijn vele aliassen en een top-notch licht- en lasershow wordt "What the F?!" een evenement om naar uit te kijken.

Grotesque presenteert dus "What the F!" op vrijdag 3 mei in de grote zaal van de Rotterdamse Maassilo. Het wordt een avond vol muzikale ontdekkingen en visuele verbluffingen, waarbij Ferry Corsten zijn fans meeneemt op een unieke reis door zijn uitgebreide oeuvre.
 •     01 May om 09:32 Zuid-Holland
  heeft zich aangemeld.
 •     30 April om 14:07 Noord-Holland
  heeft zich aangemeld.
 •     29 April om 23:01 Zuid-Holland
  heeft zich aangemeld.
 •     25 April om 13:32 Zuid-Holland
  heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag