Dit event is al begonnen/geweest.

Halve finalisten Wim Sonneveldprijs

Halve finalisten Wim Sonneveldprijs

Leusden
20.00 - 22.00
Uitgelicht

Deelnemers 5 / 10

Plaats:
Leusden - Utrecht
Deelnemers:
Min. 1 - max. 10

Deelnemers 5 / 10

Leeftijd:
35 - 55 jaar
Kosten:
€ 10,50
Uitleg kosten:
De kosten zijn voor de entree, je moet zelf het kaartje kopen
 

Omschrijving

Het Concours om de Wim Sonneveldprijs is een van de belangrijkste cabaretprijzen voor talentvolle cabaretiers en kleinkunstenaars. Eerdere finalisten van de Sonneveldprijs waren onder andere: Claudia de Breij, Pieter Derks, Van der Laan & Woe, Dames voor na vieren, Thijs Maas, Louise Korthals, Peter van Rooijen, Yentl & de Boer.
U kunt dus met een gerust hart plaatsnemen in de stoelen van het theater om te ontdekken wie de nieuwe selectie halve finalisten van de Sonneveldprijs 2016 zijn!

Daniëlle Schel - Slagbeurt
Vanuit de dug-out bekijkt Daniëlle het leven, wachtend op haar slagbeurt: Het moment om honken te veroveren, punten te scoren en homeruns te slaan. Maar vlak voordat ze het veld betreedt, slaat de twijfel toe. Vol zelfspot vertelt Daniëlle aan de hand van rake sketches en beeldende liedjes over situaties waarin je liever op je volgende beurt blijft wachten, dan dat je jezelf uit het veld laat slaan.

Thomas Pieters - Thomas speelt thuis
'Een serieuze knipoog naar Nederland!' De goed gemutste Brabander Thomas Pieters trekt met zijn muzikale verhalen door stad en land. Van theater tot popzaal, Thomas relativeert met zijn spitsvondige teksten en nostalgische liedjes alle zwaarmoedigheid ons koude kikkerlandje uit. Met de voorstelling 'Thomas Speelt Thuis' hoopt deze kersvers afgestudeerde Rockacademie student zijn definitieve overstap naar het theater te mogen maken.

De Lachende Derde
Wij, Sophie de Hart en Wouter van Dijk, nemen je mee in een wervelwind over het liefdesleven van een twintiger met daarbij veel vlammende gitaar, veelzijdige liedjes, flauwe grappen en nog veel meer onzin. Lachen, huilen, maar vooral lekker achterover in je stoel zitten en het over je heen laten komen.

Stel een vraag