Dit event is al begonnen/geweest.

Hap Stap Tilburg

Hap Stap Tilburg

Tilburg
16.00 - 23.00

Deelnemers 1 / 14 (min. 4)

Plaats:
Tilburg - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 4 - max. 14

Deelnemers 1 / 14 (min. 4)

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Kosten:
€ 0,00
Uitleg kosten:
Afhankelijk van hoeveel bonnen je koopt en die dag verbruikt.
 

Deelnemers 1 / 14

Minimaal 4

Omschrijving

Als het weer meer werkt heerlijk met een stel mensen genieten van de vrije hemelsvaartsdag met een hapjes en een drankje onder genot van straattheater en muziek. Loungend in Interpolistuin bij de vijver genietend van de namiddag zon. In avond genieten van de sfeervolle omgeving en lekkere muziek met nog een borreltje want ach nog maar een dagje werken en dan is het al weer weekend.

Dit wordt een fantastische middag in Italiaanse sferen. In de Interpolistuin waant u zich op Italiaanse bodem en wij zullen u verwennen met een uiteenlopend programma.

Zo zal de jonge, maar veelbelovende zangeres Margo Zoer het Italiaanse repertoire ten gehore brengen van o.a. Laura Pausini, Eros Ramazzotti en Andreas Bocelli en zal gabriella Massa u meevoeren op de muzikale klanken van de Italiaanse Rivera.

Uiteraard wordt ook gedacht aan het straattheater. Hier ziet u total preformance als Venitiaanse gondeliers’, het duo ‘s moeders bruukske zullen als Koos & Jozias twee butlers zijn die normaal bij Paleis Soestdijk aan het werk zijn. Ze weten dan ook alles van de etiquette en van een vorstelijk onthaal (rode lopers e.d.). en geven zij de gasten een warm welkom op “Hap & Stap 2010” op hun eigen ludieke manier. Ook zullen zij als pavarotti & friend optreden. Pizzeria Pavarotti & Friend, is ontstaan door de economische crisis. Pavarotti kan zijn huur niet meer betalen en reageert op de advertentie: “Pizza Koerier zoekt zanger”. Pavarotti is aangenomen en zie hier het resultaat. Een act vol met Italiaanse kolder, pizza’s en liedjes.

Vanaf 20.30 uur gaat het dak er helemaal af als de Belgische formatie boogie wonderband het podium zal betreden en de meest fantastische soul-show die u ooit zal zien, ten gehore brengt. En als slagroom op de taart zal zo rond de klok van 22.15 uur drie geweldig mooie dames van big black and beautiful het einde van deze enerverende dag met een spetterend “back to Motown memory lane” optreden afsluiten. Dit optreden is door alle deelnemende restaurants als cadeau aan Tilburg Hap Stap Stichting geschonken. Voor een dag zal de muziek stoppen om 23.00 uur. De dag en avond worden gepresenteerd door Henrike brouwer.

Stel een vraag