Dit event is al begonnen/geweest.

Heerlijk 3-gangen diner op een gezellige locatie

Heerlijk 3-gangen diner op een gezellige locatie

Nijmegen
18.30 - 22.00

Deelnemers 4 / 6

Plaats:
Nijmegen - Gelderland
Deelnemers:
Min. 3 - max. 6

Deelnemers 4 / 6

Leeftijd:
30 - 49 jaar
Kosten:
€ 16,00
Uitleg kosten:
Indicatie voor het heerlijke 3 gangen menu Very Happy Consumpties voor eigen rekening.
 

Omschrijving

Bistro Romein is een intieme, gezellige bistro in het oude hart van Nijmegen gelegen op een steenworp afstand van de parkeergarages Eiermarkt (150 meter) en Kelfkensbos (200 meter). In deze garages kunt u na 18:00 uur voordelig parkeren voor slechts 50 cent per uur!

Op vertoning van uw parkeerticket van één van deze garages vergoedt Bistro Romein de parkeerkosten van het avondtarief bij uw bezoek aan ons restaurant.
Het bedrag wordt aan het eind van uw bezoek in mindering gebracht op uw rekening. Deze service past bij onze missie & visie om onze gasten een super kwaliteit-prijsverhouding te bieden!

U denkt wellicht: “kwaliteit, dat doet toch elk restaurant?” U zult zich verbazen hoe Bistro Romein een compleet en perfect diner kan verzorgen tegen de prijzen van ‘voor de Euro’. Onze keuken heeft zich gespecialiseerd in het bereiden van de heerlijkste gerechten door creatief gebruik te maken van seizoens-producten en recepturen gebaseerd op eenvoudige basisproducten.

Onze bistro biedt u een wisselend keuzemenu voor een vaste menuprijs van € 16,00 op maandag t/m donderdag, op vrijdag t/m zondag betaald u € 17,00 voor ons menu. Daarnaast hebben wij een een vaste menukaart met voornamelijk klassieke gerechten variërend van slibtongetjes tot tournedos, maar ook voor een verse carpaccio of een smaakvol ijsdessert bent u bij ons aan het goede adres. Tevens serveren wij Flammkuchen, een specialiteit uit de Elzas, uniek in Nijmegen! Wat zijn jouw plannen als we klaar zijn met tafelen?

Gaan we heerlijk uitbuiken tijdens een wandeling in het valkhof park en waalkade? Of … gaat we liever het gezellige en historische winkelhart van Nijmegen verkennen en nog een verwarmd terrasje onveilig maken Wink ?

Ik heb er zin in, jij ook?

Stel een vraag