Dit event is al begonnen/geweest.

Hippiefeestje net over de grens: Woodstock in Zyfflich (De)

Hippiefeestje net over de grens: Woodstock in Zyfflich (De)

Kranenburg-Zyfflich (DE)
19.00 - 00.00

Deelnemers 1 / 7 (min. 6)

Plaats:
Kranenburg-Zyfflich (DE) - Gelderland
Deelnemers:
Min. 6 - max. 7

Deelnemers 1 / 7 (min. 6)

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 20,00
Uitleg kosten:
Dit is de ticketprijs. De tickets heb ik alvast gekocht, daarom graag bij aanmelding het bedrag gelijk overmaken. Bedankt alvast!
 

Deelnemers 1 / 7

Minimaal 6

Omschrijving

Normaal is het Duitse grensdorpje Zyfflich een oase van rust waar mensen naar toe komen om ganzen en ooievaars te bekijken of te genieten van de weidse uitzichten. Maar nu wordt Zyfflich omgetoverd tot een bruisend festivaldorp. Na de uitverkochte edities van Woodstock in 2015, dit jaar voor de vierde maal Woodstock in Zyfflich, een reprise van het beroemde flowerpower festival eind jaren 60. Met namen die er gestaan hebben, maar ook namen die er gestaan zouden kunnen hebben. Vergeet niet je Woodstock outfit uit het stof te trekken, want vanavond mag je hem weer aan! Meer info: http://brugnijmegen.nl/n...h-1.5960820

Bereikbaarheid met speciale bus voor het festival:
Speciaal voor het festival rijdt er een bus met vertrek cafe St. Anneke in Nijmegen en weer terug. Tickets kun je zelf vooraf online kopen: http://web3324.campula-mietshop.de. Laat het vooraf even weten als je de bus neemt, je komt dan aan net voordat om 19:30 uur de muziek van start gaat. Dit is geen probleem, we spreken dan gewoon een tweede ontmoetingsplaats af.

Bereikbaarheid met de auto:
Zie route/extra info om te voorkomen dat je verdwaalt ergens op het platteland Wink

Stel een vraag