Dit event is al begonnen/geweest.

Iffr Volkskrantdag Route Centrum 5 films

Iffr Volkskrantdag Route Centrum 5 films

Rotterdam
09.45 - 22.30
Uitgelicht

Deelnemers 2 / 6

Plaats:
Rotterdam - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 6

Deelnemers 2 / 6

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 50,00
Uitleg kosten:
Volkskrant dag ticket (5 films)
 

Omschrijving

Wie heeft ook een IFFR (Internationaal Film Festival Rotterdam) ticket voor de volkskrantdag Route Centrum ROUTE 9 en vind het leuk met een groepje te gaan zodat je ook steeds even kan napraten?
Werkt alleen als we dezelfde volgorde hebben, route 9 dus. Je ziet het route nummer als je je ticket besteld in je winkelmandje, voordat je betaalt. Mogelijk doen ze dit op volgorde, het is nu nog route 9, misschien wordt dit 10 als 9 vol zit... ik weet niet precies hoe dit werkt. Het is nog steeds route 9 (in de ochtend op 4 feb ).

Alle films zijn gesproken in hun oorspronkelijke taal. De meeste film zijn Engels ondertiteld, maar sommigen hebben alleen Nederlandse ondertiteling.

Houdt er rekening mee dat er maximaal een uur tussen de films zit . En je loopt bij deze route ook van de ene locatie naar de andere (max 10 minuten) . Uitgebreid dineren zit er daarom meestal niet in. Sommige bioscopen bieden ook een warm menu aan. Wat vaak het handigste en snelste is. Maar we overleggen zondag wel wat we doen. Een broodje scoren om mee te nemen lukt meestal wel. Maar zelf wat meenemen voor de lunch kan ook. Neem in ieder geval een flesje water mee ofzo.

Route 9:
10:00, Vera, (115 min) Cinerama 1

12:30, Letzter Abend, (91 min) , Pathé Schouwburgplein 4

15:00, Dalva, (87 min), Oude Luxor

17:30, Orphea in Love, (107 min), Pathé Schouwburgplein 5

20:30, No Dogs or Italians Allowed, (70 min) Theater Rotterdam Schouwburg – Grote zaal


Tekst hieronder zijn stukjes gekopieerd van de website:
IFFR Volkskrantdag 2023
Vaste prik op de laatste zondag van IFFR: de IFFR Volkskrantdag. Zondag 5 februari mag je tijdens de IFFR Volkskrantdag weer live genieten van het beste dat IFFR te bieden heeft. Filmredacteur Bor Beekman heeft voor jou een speciaal programma samengesteld met films die een absolute aanrader zijn. Doorkruis Rotterdam van filmtheater naar filmtheater.

Praktisch
Op zaterdag 4 februari 2023 ontvang je per mail je route nummer. Vanaf dat moment zijn de routes te vinden op IFFR.com/vkroutes. (Ps. Je ziet je route nummer bij bestellen)

Als IFFR Volkskrantdag-bezoeker volg je de route die je krijgt toegewezen. Je wisselt tijdens de dag vijf keer van zaal.

Wisselen van route is niet toegestaan en IFFR Volkskrantdag-tickets kun je na aankoop niet retourneren. Je kunt wel je tickets proberen te ruilen via de IFFR Volkskrantdag ruilplaats op Facebook.

Let op: alleen tickets die in één keer met hetzelfde persoonlijke account zijn gekocht, worden ingedeeld in dezelfde route en volgen dus hetzelfde programma. Bijbestellingen op hetzelfde account vallen niet in dezelfde route als een eerdere bestelling.

Alle films zijn gesproken in hun oorspronkelijke taal. De meeste film zijn Engels ondertiteld, maar sommigen hebben alleen Nederlandse ondertiteling.
  •     29 January om 19:52 Flevoland
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag