Educatie & Pers. ontwikkeling

Introductie drummen

Introductie drummen

Organisator: RichardCgers
Leuth
18.30 - 20.30

Deelnemers 4 / 4

Plaats:
Leuth - Gelderland
Deelnemers:
Min. 4 - max. 4

Deelnemers 4 / 4

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 17,00
Uitleg kosten:
Huur gebouw + huur drumsets, incl. koffie of thee. Eventuele consumpties voor eigen rekening. Let op! Voor elke deelnemer staat er een drumstel klaar 😊. Door middel van een ventilatiesysteem word binnen met verse buitenlucht geventileerd.
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 4 / 4

Omschrijving

Je herkent ze niet altijd meteen, dat apart "slag" volk. Met een avondje stappen weten ze niet eens altijd "maat" te houden. De letterlijke "stok-"paardjes van elke band, soms met ontbloot boven lijf (of je het nu wilt zien of niet wordt niet gevraagd). Eenmaal achter "hun" fort kun je er acht op slaan dat de bezieling en passie boven komt drijven. Soms kijk je verwonderlijk hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat ze met alle ledematen afzonderlijk weer een ander ritme weten te creëren en dat soms met een gemak van heb ik jou daar.

Wellicht heb je altijd al een keertje gedroomd om achter een drumstel te gaan zitten en jezelf te wanen als jouw favoriete drummer van die ene band, of juist om uit te proberen of je gevoel voor ritme hebt. Mijn visie...iedereen heeft ritme, kunst is om het weten te vertalen naar datgene wat jij voor ogen hebt.
Tijdens deze introductie gaan we op een eenvoudige en laagdrempelige manier uitzoeken of jij het in je hebt om de slag te pakken!

Mochten we nog tijd over hebben en nog even gezellig na babbelen, wellicht dat de volgende vragen ook nog behandeld kunnen worden:
is het favorieten eten van dat eigenzinnige volk idd drumsticks?
En hebben ze idd een drumkit midden in de woonkamer staan?

Heb jij er al zin in? Ik wel!

Neem voor de zekerheid gehoorbescherming mee. Niet dat het zo hard gaat, maar als het echt niet ritmisch is wil je het gewoon niet horen. Wink

I.v.m. de nieuwe maatregelen mag de groep niet groter zijn dan vier personen. Hierdoor vallen de kosten spijtig genoeg iets hoger dan normaal gesproken.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag  

<