Dit event is al begonnen/geweest.

Je kan alles

Je kan alles

's-hertogenbosch
20.30 - 22.00

Deelnemers 1 / 7 (min. 2)

Plaats:
's-hertogenbosch - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 2 - max. 7

Deelnemers 1 / 7 (min. 2)

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 21,50
Uitleg kosten:
Ticketprijs
 

Deelnemers 1 / 7

Minimaal 2

Omschrijving

JE KAN ALLES is een kleurrijke dansvoorstelling waarbij theater en realiteit door elkaar heenlopen in een wervelwind vol theatrale clichés, doorgaande alleskunners en hamsterende Rupsjes Nooit genoeg.

“Je kan alles
Je kan naar school
Dus dat moet je doen
Je moet een leuke baan
Je moet reizen
Je moet dingen meemaken
Je moet er goed uitzien
Je moet sporten”

- Spinvis feat. Layla

In JE KAN ALLES volgen we een groots en grandioos showballet bestaande uit vijftig dansers. In perfecte lijnen, strakke formaties en met vliegensvlugge haastverkledingen zetten ze hun beste beentje voor. Natuurlijk volgens de regels van het theater. Wat er ook gebeurt: altijd blijven lachen, “Vooral doorgaan” en The Show Must Go On.

Maar wanneer mag je eigenlijk stoppen met lachen? En wanneer hoeft niet alles meer groots, grandioos en perfect te zijn?

JE KAN ALLES is een kleurrijke dansvoorstelling waarbij theater en realiteit door elkaar heenlopen in een wervelwind vol theatrale clichés, doorgaande alleskunners en hamsterende Rupsjes Nooitgenoeg. Waar massa kassa is en we alles 10 voor de prijs van 1 willen. Less is more? Nee hoor!

L.O.F. DanceCrew
Bestaat uit dansers van verschillende leeftijden, uit allerlei windstreken en met diverse bewegingsachtergronden. De dansers worden gestimuleerd hun eigen danstaal en identiteit te onderzoeken in beweging en expressie. Een regelmatig terugkerend onderwerp is de kracht van de groep versus het individu. Want willen we niet allemaal graag ergens bij horen, maar toch ook uniek zijn?

Samen met hen maakt Charlotte van den Reek (PAS DE CHAR) voorstellingen en locatieprojecten. Als rode draad hierdoorheen lopen projecten met aandacht voor mentale gezondheid. Speciaal voor de Verkadefabriek is JE KAN ALLES tot stand gekomen, waarin L.O.F. DanceCrew haar krachten bundelt met de Burlesque dansers van Parnassos Cultuurcentrum.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag