Dit event is al begonnen/geweest.

Kasteeltuinconcert Helmond - Queen Forever

Kasteeltuinconcert Helmond - Queen Forever

Helmond
20.00 - 23.30

Deelnemers 10 / 30

Plaats:
Helmond - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 6 - max. 30

Deelnemers 10 / 30

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 20,00
Uitleg kosten:
Kosten voor consumpties. Entree is gratis.
 

Omschrijving

Op een mooie zomeravond met een koel drankje in een ontspannen sfeer genieten van muziek. Een ontmoetingsplek voor jong en oud in de tuin van het prachtig verlicht middeleeuws kasteel van Helmond. De rustgevende omgeving en gemoedelijke sfeer maken de Kasteeltuinconcerten elk jaar weer tot een uniek evenement.

Stichting Helmond City Events organiseert in 2017 van vrijdag 7 juli t/m vrijdag 18 augustus de zeventiende editie van het populaire zomerse event: De Kasteeltuinconcerten. De Helmondse Kasteeltuin wordt op deze zeven vrijdagavonden omgetoverd tot een ware concertlocatie met diverse bands. Van salsa, blues tot nederpop, bands worden weer bewust gekozen voor een breed publiek. De Queen tribute band Queen Forever zal menigeen doen verbazen met de fantastische wijze waarop alle hit-nummers van de legendarische Britse rockformatie worden vertolkt.

Op de 7e en eveneens laatste avond voor 2017 staat Queen Forever op het podium:

Waar de concurrentie veel werkt met orkestbanden doet Queen Forever alles LIVE en voert zij zelfs het epische Barcelona op. Naast dat deze band klinkt als Queen schromen de muzikanten ook niet om er uit te zien als Queen. Geweldig voor het show element.

Een Queen tribute valt of staat natuurlijk met een goede Freddie Mercury. Deze Freddie, in het echte leven Timothy Drake, heeft in 2009 meegedaan aan het RTL4 programma “My name is..” en is na de Amy Winehouse look-a-like, 2e geworden.

Traditiegetrouw wordt deze avond en daarmee deze editie afgesloten met vuurwerk.

Stel een vraag