Dit event is al begonnen/geweest.
Kunst & Cultuur

Kerstmuziek uit alle windstreken

Kerstmuziek uit alle windstreken

Organisator: Marek
Katwijk Aan Zee
20.15 - 22.00

Deelnemers 5 / 8

Plaats:
Katwijk Aan Zee - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 4 - max. 8

Deelnemers 5 / 8

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 16,00
Uitleg kosten:
Kosten ticket
 

Omschrijving

Het trio met bevlogen professionele musici als Mirjam Rietberg (harp), Mieke Manschot (zang) en Sandra Wallner (viool) weet volksmuziek uitnemend te vermengen met klassieke invloeden.

De musiciennes van Merain spelen Ierse muziek op geheel eigen wijze. Zij presenteren verfijnde klassieke composities van Ierse componisten en toveren traditionals om tot ware juweeltjes. Ook componeren zij nieuwe stukken op bestaande Ierse poëzie.
Merain startte in de zomer van 2010 vanuit een gedeelde passie voor traditionele muziek. Dit heeft inmiddels geleid tot een veelzijdig repertoire en prachtige concertprogramma’s met veelal Keltische muziek. Het trio reist regelmatig naar Ierland waar het zich laat inspireren door de muziek, collega musici, andere bijzondere mensen, de sfeer en de prachtige landschappen.

Programma: A Celitc and Colourful Christmas, de mooiste kerstmuziek uit o.a. Ierland, Duitsland, Frankrijk, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten én ook uit Zweden..

Uit een persbericht: Het is ronduit verrassend hoe het kerstgevoel wereldwijd zo’n bonte verscheidenheid aan muziek heeft voortgebracht: van verstilde mystieke liederen tot Zuid-Amerikaanse vrolijkheid, alles passeert de revue in dit bijzondere en afwisselende concert. De muziek is zoals altijd op verfijnde wijze door Merain (zang, viool en Keltische harp) zelf bewerkt waarbij de prachtige harmonie van de instrumenten een magische uitwerking heeft. Het publiek noemt de concerten van Merain vaak ontroerend en het speelplezier aanstekelijk. De perfecte ingrediënten voor een heerlijke avond!
https://www.meraintrio.com/index.html

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag