Dit event is al begonnen/geweest.

Kyteman in het concertgebouw - Uitverkocht

Kyteman in het concertgebouw - Uitverkocht

Amsterdam
21.00 - 23.00
Uitgelicht

Deelnemers 5 / 9

Plaats:
Amsterdam - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 9

Deelnemers 5 / 9

Leeftijd:
35 - 55 jaar
Kosten:
€ 40,50
Uitleg kosten:
38 euro ticket en 2,50 transactiekosten
 

Omschrijving

Update: er zijn geen kaartjes meer beschikbaar. Het concert is uitverkocht.

The Kyteman Orchestra & Radio Philharmonisch Orkest & Groot Omroepkoor treden op 1 juli op in het concertgebouw als opening van de Robeco summernights concerten 2016.
Trompettist Colin Benders, alias Kyteman, bestormde in 2009 met zijn orkest de muziekwereld. En meteen maar de hele muziekwereld. Want The Kyteman Orchestra doet niet aan genres. Hiphop, jazz, opera, minimal – het past allemaal moeiteloos in de handen van Kyteman. Met zijn totaal eigen gebarentaal zweept hij zijn muzikanten op tot het uiterste. En daar ver voorbij. Na Lowlands, North Sea Jazz en vele vooraanstaande Europese podia verovert Kyteman nu Het Concertgebouw.
Niets staat vast in The Jam Sessions van The Kyteman Orchestra. Ook niet wanneer ze in het concertgebouw samenspelen met het Radio Filharmonisch Orkest en het Groot Omroepkoor. Geen bladmuziek, geen plannetjes, maar muziek in het hier en nu. Een onderzoek door 150 mensen tegelijk. Of zoals Kyteman het zelf verwoordt: ‘beveiliging uit, gevoel aan, focus in werking’.

Voor dit concert gaan de stoelen uit de grote zaal van het concertgebouw. Hierdoor zijn er voor de grote zaal ongeplaceerde kaarten te koop. Alleen op de balkons zijn er zitplaatsen. Wacht niet te lang met het kopen van een (staan)kaart want het concert zal ongetwijfeld snel uitverkocht zijn.

Kyteman won in 2009 de popprijs, de meest prestigieuze prijs voor de Nederlandse popmuziek. In het juryrapport stond onder meer:
Van Pinkpop tot North Sea Jazz en van Oerol tot Lowlands speelden ze lang en breed gevestigde namen uit het internationale popaanbod naar huis. Er leek geen maat op te staan.
De jury was, .., diep onder de indruk van de concerten. Het spelplezier spatte van het podium af.
Authenticiteit, bron van inspiratie, eigenzinnigheid en natuurlijk succes: aan deze en nog veel meer belangrijke criteria voldoet de nieuwe winnaar volledig.

Stel een vraag