Dit event is al begonnen/geweest.

Lakenhal laat- pearls & skulls

Lakenhal laat- pearls & skulls

Leiden
19.00 - 22.00

Deelnemers 3 / 6

Plaats:
Leiden - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 6

Deelnemers 3 / 6

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 10,00
Uitleg kosten:
€10,- of €7,50 met een museumjaarkaart.
 

Omschrijving

LAKENHAL LAAT – THE VOGUE OF VANITY (DRESSCODE: PEARLS & SKULLS)
Let op: ik heb al 1 kaartje ter overname voor iemand met een museumjaarkaart als iemand dat evt heeft/wil overnemen.

Je weekend begint in het museum! Bezoek tijdens Lakenhal Laat dit voorjaar ‘s avonds de tentoonstelling David Bailly – Tijd, dood en ijdelheid en doe mee aan een verdiepend programma vol lezingen, workshops, performances, en meer. Zien we je daar?

IJdelheid der ijdelheden, alles is ijdelheid – zo staat te lezen op het meesterwerk Vanitasstilleven met portret van een jonge schilder van David Bailly. En hoewel Bailly ons met zijn werken waarschuwde voor de vluchtigheid van het leven, leiden we uit zijn werken af dat hij zich tegelijkertijd zeer bewust was van de manier waarop hij zich aan de wereld presenteerde: zelfbewust en modieus. Eigenlijk precies zoals wij, vandaag de dag.

Kunst kan cruciaal zijn voor het uitdragen, vieren én vormgeven van je identiteit. Tijdens deze editie van Lakenhal Laat zetten we de tentoonstelling David Bailly – Tijd, dood en ijdelheid daarom in de spotlight van de ballroomcultuur. Mother Amber Vineyard van The House of Vineyard (pionier van de Nederlandse ballroomscene) nodigt je op 12 mei uit voor The Vogue of Vanity: een memorabele avond waarin dans, mode, muziek, kunst en transformatie onder één dak samenkomen. Dé plek om vorm te geven aan jouw fantasie om alles en iedereen te mogen zijn! En daar kun je thuis alvast mee beginnen, want de dresscode is Pearls & Skulls (en voor de best dressed is er een mooie prijs te winnen!).
  •     05 May om 16:01 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     05 May om 00:40 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag