Recreatie & Ontspanning

Lakshmi at Goffert theater

Lakshmi at Goffert theater

Organisator: RichardCgers
Nijmegen
21.00 - 22.15

Deelnemers 6 / 8

Plaats:
Nijmegen - Gelderland
Deelnemers:
Min. 1 - max. 8

Deelnemers 6 / 8

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 16,50
Uitleg kosten:
Ticketprijs
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Deelnemers 6 / 8

Nog 2 plekken vrij

Omschrijving

Lakshmi: huidhonger

LAKSHMI (o.a. bekend van Wie Is De Mol 2021) komt naar Openluchttheater de Goffert met een Corona-proof voorstelling over aanraking, acceptatie en liefde. Het thema van de voorstelling is huidhonger, een term die een diepere betekenis heeft gekregen door de strenge Corona-maatregelen. Waar aanraking nu iets lijkt uit een ver verleden. Geïnspireerd door haar optreden in het tv-programma M, waarin LAKSHMI in april hetzelfde thema bezong met de Divinyls-cover ‘I Touch Myself’. Ze besloot te onderzoeken wat aanraking en intimiteit voor haar zelf en voor anderen betekent.

LAKSHMI: “De behoefte aan aanraking, acceptatie en liefde is zó universeel. Daar kom je pas écht achter op het moment dat we elkaar niet meer van dichtbij mochten zien, geen handen meer mochten schudden, geen knuffels meer mochten geven. Dat triggerde heel veel emoties bij mij en anderen, en inspireerde mij voor mijn nieuwe voorstelling ‘Huidhonger’.”

Achter de naam LAKSHMI zit zangeres Laksmi Swami Persaud. Het creatief multitalent die haar eigen muziek omschrijft als “pop noir”. Een gelaagde mix van poëtische teksten, elektronische invloeden en viool. Op 9 oktober kwam LAKSHMI met een nieuwe single, ‘Lullaby’. Het is de eerste single van haar derde album dat dit jaar uitkomt.

LAKSHMI wordt live begeleid door Rob Peters (gitaar, live productie, toetsen) en Pauline Koning (viool, piano, achtergrondzang).

Ga je gezellig mee naar deze intieme setting

Uitgelicht

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag  

<