Dit event is al begonnen/geweest.

LAST MINUTE: Avondwandeling! - Het mag weer!

LAST MINUTE: Avondwandeling! - Het mag weer!

Amsterdam
21.00 - 22.30

Deelnemers 2 / 4

Plaats:
Amsterdam - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 1 - max. 4

Deelnemers 2 / 4

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 0,00
 

Omschrijving

Een mooie avondwandeling langs de mooiste plekken van Amsterdam. Wie gaat er mee samen voor het slapengaan een frisse neus halen? Uiteraard netjes volgens de huidige RIVM regels in groepjes van 2 personen. 

De rechter heeft gesproken. De avondklok wordt per direct opgeheven -
https://nos.nl/l/2368915
De Coronacijfers zijn, ondanks de aangekondigde Britse variant,  gelukkig verder gedaald tot het niveau van half september.

Update 13.45 uur: De staat wil vanmiddag 16.00 uur gezichtsverlies voorkomen (geest is al uit te fles) door een spoedappèl te zorgen dat de avondklok blijft tot aan het hoger beroep. Zo denkt de staat het gezichtsverlies te reduceren. 
Update 16.50 uur:  De rechters, met een zeer chaotische voorzitter van het hof, zijn gewraakt waardoor er nog geen uitsluiting is. Waarschijnlijk volgt er voor 21.00 uur alsnog een tussentijdes uitspraak. 
Ondertussen heeft onze premiere Rutten gevraagd aan het volk om de uitspraak van de rechter naast zich neer te leggen en thuis te blijven. Wat een vreemde uitspraak is voor een minister-president van een land dat een rechtspraak heeft. 

  •     16 February om 17:31 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     16 February om 11:11 Noord-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     16 February om 11:10 Utrecht
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag