Dit event is al begonnen/geweest.

LAST MINUTE: Jazz International Bigbands Extravaganza Overvecht

LAST MINUTE: Jazz International Bigbands Extravaganza Overvecht

Utrecht
18.45 - 21.15
Uitgelicht

Deelnemers 3 / 8

Plaats:
Utrecht - Utrecht
Deelnemers:
Min. 2 - max. 8

Deelnemers 3 / 8

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 15,00
Uitleg kosten:
Toegangsbewijs theater
 

Omschrijving

Ga je mee genieten van jazz muziek op Bevrijdingsdag in Utrecht Overvecht.
Drie studenten bigbands komen 5 mei samen in ZIMIHC theater Stefanus voor een avond met drie concerten! Het wordt een internationale avond met een studentenbigband uit Utah (VS), Stuttgart (Duitsland) en Utrecht!
- Het Allmand Chaoten Orkest is de showbigband van de Universiteit van Stuttgart. Gehuld in rode overalls, met de Pink Panther als hun mascotte, spelen ze graag muziek en vermaken ze het publiek met feestelijke shows. De naam is gebaseerd op het studentencomplex Allmandring, waar hun wortels meer dan 45 jaar geleden werden geplant.
Het repertoire van het orkest omvat een breed scala aan muziekgenres, variërend van klassieke bigbandmuziek, latin, jazz- en swingmuziek, evenals funk- en rocknummers.
- Utrechtse Studenten Bigband;
Dampende beats, moddervette solos en opzwepende ritmes: dat is waar de Utrechtse Studenten Bigband voor staat. Deze swingende studenten maken van iedere gelegenheid een feestje.
- BYU Jazz Band (Birmingham Young University)
Synthesis, het ensemble van BYU, combineert swing, blues, jazz, latin en fusionstijlen tot een feest van jazzentertainment.
- - - LET OP - - - het word druk want
Voordat het concert begint is er een Vrijheids Soep georganiseerd door het Nationaal Comité 4 en 5 mei. Dit is een gelegenheid om gezellig samen te eten en je tafelgenoten te leren kennen. Deze maaltijd is helemaal gratis reserveren is wel verplicht.
Soep; vegetarische exotische tomatensoep met Koreaanse chilivlokken, miso en bosui.
De soep wordt geserveerd tussen 17:30 en 18:30, waarna om 19:00 de maaltijd eindigt. Aansluitend begint het concert waar een kaartje voor gekocht dient te worden. Vandaar dat ik om 18.45uur verzamel. Ik ga geen soep eten.
  •     05 May om 16:48 Utrecht
    heeft zich aangemeld.
  •     04 May om 14:38 Utrecht
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag