Dit event is al begonnen/geweest.
Kunst & Cultuur

LAST MINUTE: Sundown en High Tea

LAST MINUTE: Sundown en High Tea

Organisator: Monica123
Arnhem
12.00 - 15.45

Deelnemers 3 / 4

Ladies only
Plaats:
Arnhem - Gelderland
Deelnemers:
Min. 3 - max. 4

Deelnemers 3 / 4

Ladies only
Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 34,00
Uitleg kosten:
Film: €9,50 + high tea €24,50
 

Omschrijving

Update 10.45 uur: aanmelden is last-minute niet mogelijk, sorry, want Arnhems Meisje vroeg zojuist om het aantal personen te bevestigen. Hier lukte het niet om het max. aantal naar 3 p. te zetten.

Ga je gezellig mee naar een lekkere high tea bij Arnhems Meisje en daarna steken we het plein over naar Focus voor de film Sundown (start 14.00 uur).

High tea:
1,5 uur onbeperkt koffie, cappucino, thee, vers sap naar keuze.
Proeverij van taartjes. Wentelteefjes met vers fruit, scone, hartige sandwiches: vlees, vis, vegetarisch.

Sundown:
'Intrigerend, existentieel drama.'
VPRO Cinema.

'Raadselachtig, intrigerend drama dat in een eigenaardige stroomversnelling zal komen.'
Trouw.

Neil Bennett, een vermogende Brit, viert met familieleden een zorgeloze vakantie in een luxe resort in het Mexicaanse Acapulco. Een telefoontje verstoort de zonnige idylle. Er is een sterfgeval in de familie en het gezelschap moet onmiddellijk terugkeren naar Londen. Maar Neil blijft…
In plaats van zijn familie te vergezellen neemt Neil zijn intrek in een budgethotel, drinkt hij bier op het strand, ontmoet hij een plaatselijke schone en verzint hij redenen om zijn terugkeer naar huis uit te stellen. Wat is Neil van plan? Hoe lang kan hij wegblijven terwijl zijn familie treurt en met juridische zaken worstelt? En wat als de zaken zich van kwaad tot erger ontwikkelen? In Sundown blijkt niets te zijn wat het lijkt.

Tim Roth en Charlotte Gainsbourg spelen de hoofdrollen in deze film van de Mexicaanse regisseur Michel Franco, een origineel en mysterieus drama met vele onverwachte wendingen. Net zoals Franco’s After Lucia (winnaar Un Certain Regard Award) en New Order is Sundown een indringende, boeiende studie van klassenongelijkheid en familiegeheimen.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag