Dit event is al begonnen/geweest.

LAST MINUTE: Toneelstuk Oscar en oma Rozerood

LAST MINUTE: Toneelstuk Oscar en oma Rozerood

Leerdam
19.00 - 21.15
Uitgelicht

Deelnemers 1 / 6 (min. 2)

Plaats:
Leerdam - Utrecht
Deelnemers:
Min. 2 - max. 6

Deelnemers 1 / 6 (min. 2)

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 14,50
Uitleg kosten:
Ticket voorstelling
 

Omschrijving

Wie gaat er gezellig mee naar een one woman show van de beste actrice die ik ooit gezien heb?

In Oscar en Oma Rozerood weet Ksenia twee uur lang te boeien en te ontroeren. Ze neemt alle rollen voor haar rekening en dans als een soort Peter Pan op, over en rond haar decorstukken. Je herkent snel de types en raakt gewend aan de speelse vertelvorm die dit oplevert.
Ksenia Marasanova maakte furore met haar solotheaterstuk ‘Zij zagen Oorlog’. In dat bejubelde stuk kruipt ze in de huid van 5 mensen en vertelt hun verhaal. Oscar en Oma Rozerood is haar nieuw solotheatervoorstelling en is gebaseerd op de wereldberoemde novelle van Eric-Emmanuel Schmitt.
Oscar is 10 jaar oud en ernstig ziek. In het ziekenhuis heeft Oscar vrienden. Daar ontmoet hij ook Oma Rozerood en met elkaar beleven ze waanzinnige avonturen.

Theaterkrant over Ksenia: "De kleine veelzijdige soliste weet je twee uur lang te boeien en te ontroeren. Grappig, ontroerend, ontwapenend.”
NPO Radio 1 over Ksenia: “De meertalige alles-kunnende octopus zuigt je het verhaal in en boeit tot de laatste seconde.”
AD over Ksenia: “Ksenia oogt niet bombastisch, maar wisselt moeiteloos diverse personages af en neemt je echt mee in hun verhaal.”
NRC over Oscar en Oma Rozerood: “Een fabel van liefde en vriendschap, een anti-gif vol tolerantie en Harmonie.”
Trouw over Oscar en Oma Rozerood: “Een juweeltje.”
De Telegraaf over Oscar en Oma Rozerood: “Magisch. Een klein meesterwerk.”
Volkskrant over Schmitt: “Een natuurtalent. Zijn dialogen zijn virtuoos en geestig. Zijn taalgebruik helder en licht, zijn personages sterk.”

Stel een vraag