Dit event is al begonnen/geweest.

LAST MINUTE: Wandelen op een buitenplaats

LAST MINUTE: Wandelen op een buitenplaats

's-Graveland
12.45 - 15.00

Deelnemers 0 / 18 (min. 2)

Plaats:
's-Graveland - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 18

Deelnemers 0 / 18 (min. 2)

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 0,00
 

Deelnemers 0 / 18

Minimaal 2

Omschrijving

Morgen schijnt de zon en is de verwachting dat het droog is. Wie gaat er mee een uurtje wandelen en daarna wat drinken op deze zeer bijzondere buitenplaatsen ? Eventueel kunnen we ook het bezoekerscentrum bekijken voor wie dat wil. Horecagebruik is voor eigen rekening. Helaas zijn honden in dit gebied niet toegestaan.

Extra info:
met de auto
Vanaf de A2 (Amsterdam-Utrecht)

Neem de afslag Hilversum. Ga linksaf onder het viaduct door en volg deze weg richting Hilversum (N201). Na ongeveer 8 km neem je bij de stoplichten afslag ’s-Graveland. Je rijdt rechtdoor ’s-Graveland in. Je rijdt nu op het Zuidereinde. Bij de kruising met stoplichten ga je rechtdoor. Je rijdt nu op het Noordereinde (het bezoekerscentrum staat bij de kruising al aangegeven op de ANWB-borden). Na ongeveer 1 km ligt het bezoekerscentrum aan je rechterhand. Restaurant Brambergen ligt naast het bezoekerscentrum.
Vanaf de A1 (uit de richting Amsterdam)

Neem de afslag Blaricum/Huizen. Aan het einde van de afrit steek je de weg over. Je rijdt nu op de Amersfoortsestraatweg (parallel aan de A1). Bij de stoplichten volg je de afslag Bussum/’s-Graveland. Deze weg (Ceintuurbaan) rij je helemaal uit tot de volgende afslag ’s-Graveland. Bij de tweede stoplichten neem je de afslag Amsterdam/’s-Graveland/Weesp, je rijdt nu op de Franse Kampweg. Deze weg volg je tot de stoplichten bij de afslag ’s-Graveland. Sla linksaf het Noordereinde op. Na ongeveer 1 km ligt het bezoekerscentrum aan je linkerhand. Restaurant Brambergen ligt naast het bezoekerscentrum.

navigatie

Noordereinde 54b, Wijdemeren

Stel een vraag