Dit event is al begonnen/geweest.

Lezing Marjan Slob op Open Dag Isvw

Lezing Marjan Slob op Open Dag Isvw

Leusden
14.00 - 17.00
Uitgelicht

Deelnemers 4 / 10

Plaats:
Leusden - Utrecht
Deelnemers:
Min. 1 - max. 10

Deelnemers 4 / 10

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 0,00
 

Omschrijving

De ISVW (Internationale School voor Wijsbegeerte) ligt in de bossen bij Leusden en tegelijkertijd om de hoek, zo dichtbij, van Amersfoort. Misschien kennen jullie het van de bekende filosoof René Gude. Hij is er directeur geweest. Tot zover een klein beetje achtergrondinfo.
Waarom ik ga, is om Marjan Slob, filosoof en schrijver. Zij is namelijk te gast op de Open Dag van de ISVW en geeft daar een lezing en ik wil haar graag horen. Maar ik weet dat ook de rest van de tijd er genoeg interessants zal zijn. Kijk op
https://isvw.nl/activite...dag-2020-1/ daar vind met een klik door om het volledige programma te zien. Filosofie van Oost tot West, voor jong (kinderen) tot oud.
Wie gaat er nog meer mee?


De open dag is gratis, maar ze hebben wel graag dat je je aanmeldt. Reken en er voor de zekerheid op dat drankjes voor eigen rekening zijn.

Het snelste bereik je de ISVW met de (OV)fiets of auto, voor gewoon OV kijk op de website of 9292.nl of neem contact met mij op als vervoer lastig blijkt dan bekijk ik of er wat te verzinnen valt. bij
https://isvw.nl/over-ons/contact/
vind je nog meer suggesties zoals de regiotaxi.

Stel een vraag