Kunst & Cultuur

Metropole Orkest en Kovacs

Metropole Orkest en Kovacs

Organisator: RichardCgers
Eindhoven
20.15 - 22.00
Uitgelicht

Deelnemers 11 / 20

Plaats:
Eindhoven - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 1 - max. 20

Deelnemers 11 / 20

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 38,00
Uitleg kosten:
Ticket incl. service kosten
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden

Omschrijving

29-5: Let op. Dit is niet de nieuwe datum!
Zodra deze bekend is word het event aangepast en verdwijnt dit stukje tekst Wink

In 2013 maakte de wereld kennis met de Brabantse zangeres Kovacs. Ze bracht haar debuutsingle My Love uit waarna optredens op o.a. North Sea Jazz en Lowlands volgden. Haar eerste volledige album Shades of Black verscheen in 2015 in maar liefst 36 landen en kwam direct op nummer 1 binnen in de Nederlandse hitlijsten. Niemand kon er meer omheen; Kovacs is een klasse apart! Haar rauwe, donkere stem gaat door merg en been. En haar songs zijn stuk voor stuk puur en oprecht. Met haar muziek en bijzondere verschijning stond ze in uitverkochte zalen, verzamelde ze meerdere awards en kreeg ze ruim zestig miljoen views op YouTube.

Op deze avond gaat Sharon Kovacs samen met het Metropole Orkest de bühne op. Voor een tweede keer want de zangeres met het kortgeschoren haar en het mooie, rauwe en donkere stemgeluid werkte in 2016 ook al samen met het ‘meest hybride orkest van de wereld’. Een bijzondere orkestratie van Kovacs’ debuutalbum Shades of Black en uitverkochte zalen waren het gevolg.

Nu is het de beurt aan de tweede plaat van Kovacs, Cheap Smell. Vernoemd naar de band waar ze in speelde voordat ze doorbrak, is Kovacs met dit album op zoek naar de positieve momenten in donkere tijden.

Let op: Bij dit ongeplaceerde concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

Ga je gezellig mee? Top als je erbij bent Very Happy

Stel een vraag  

<