Dit event is al begonnen/geweest.

Mini-workshop 'Geluk - Gewoon doen'

Mini-workshop 'Geluk - Gewoon doen'

Online
20.30 - 21.30

Deelnemers 6 / 6

Plaats:
Online
Deelnemers:
Min. 4 - max. 6

Deelnemers 6 / 6

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 0,00
 

Omschrijving

De mini-workshop 'Geluk? Gewoon doen!' is gebaseerd op het gelijknamige dunne boekje dat ik over dit onderwerp schreef en dat ik al vijf jaar gratis weggeef aan iedereen die ervoor open staat.

Over geluk zijn honderden boeken volgeschreven. Allemaal wijzen ze op hun eigen manier de weg naar hetzelfde doel. De boeken hebben twee dingen gemeen: tussen de regels door gaan ze zonder uitzondering over positieve energie, en de auteurs hebben hun best gedaan om er een lijvig werk van te maken. Het eerste zal ik niet betwisten, maar het kan in mijn ogen allemaal een stuk korter en krachtiger. Vandaar deze eenvoudige mini-workshop. In een uurtje geef ik je genoeg zinvolle handvatten om een mooie vorm van geluk te kunnen bereiken.

Tot zover de theorie. De praktijk duurt waarschijnlijk ietsje langer. Dat is helemaal niet erg, want het mooiste aan een doel is de reis ernaartoe. Gewoon doen!

P.S. Een van de eerste zinnen van de workshop luidt: 'Geluk bereik je door met volle aandacht te doen wat je doet.' Zorg dus dat je ongestoord kunt deelnemen. Doe niet mee als je telefonisch bereikbaar wil zijn, als je een bezorgdienst verwacht, of als je al weet dat je het vanwege andere afspraken (misschien) niet haalt om de hele workshop mee te doen. Dit soort dingen is erg vervelend voor de resterende deelnemers én voor de vele mensen op de wachtlijst.

[Deze workshop blijkt populair. Dit is al de veertiende editie. Om een veilige omgeving te creëren waarin er voor iedereen ruimte is om te reageren en vragen te stellen, beperk ik het aantal deelnemers. Wie nu niet kan meedoen: wees gerust, er komen nog meer edities. Volg mij om aankondigingen van nieuwe workshops in de gaten te houden.
Dit is overigens de laatste editie vóór de zomer. Vanaf september, als de avonden langzaamaan écht donkerder worden, ga ik weer nieuwe edities plannen.]