Dit event is al begonnen/geweest.

Musical:ciske de rat

Musical:ciske de rat

Deelnemers 0 / 5 (min. 2)

Plaats:
Scheveningen - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 5

Deelnemers 0 / 5 (min. 2)

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Kosten:
€ 38,00
Uitleg kosten:
Dit zijn de kosten voor het entreebewijs
 

Deelnemers 0 / 5

Minimaal 2

Omschrijving

Image

Verhaal
Ciske de Rat - de Musical, gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker, behoort tot het Nederlandse cultuurgoed. De musical vertelt het beroemde verhaal, maar laat ook zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. De belevenissen van Cis de Man, gespeeld door Danny de Munk, Jorge Verkroost en Quincy, zijn door de musical heen geweven en geeft een nieuwe dimensie aan dit oer-Hollandse verhaal.

In de musical zorgt de kleine Ciske opnieuw voor momenten van ontroering, humor en brutale streken en laat de musical zien hoe de volwassen Ciske met zijn verleden probeert te leven. De musical brengt je een avond vol herinneringen aan het jochie met een hartje van goud en blijft ontroerend en tijdloos. Naast de hit ‘Ik voel me zo verdomd alleen’ heeft Henny Vrienten 26 nieuwe nummers voor de musical geschreven.

De oer-Hollandse klassieker Ciske de Rat - de Musical heeft een cast met onder anderen Danny de Munk, Jorge Verkroost, Quincy, Hugo Haenen, Mariska van Kolck, Marjolijn Touw, Kees Boot en Ad Knippels.

Deze geheel nieuwe, oorspronkelijk Neder-landse musical kent een volledig Nederlands creatief team. Henny Vrienten is verantwoordelijk voor de muziek en debuteert hiermee als componist voor een grootschalige musical. De regie is in handen van Paul Eenens. Script & liedteksten zijn van de hand van André Breedland, samen met Maurice Wijnen is hij ook verantwoordelijk voor de bewerking van de trilogie. Ciske de Rat – de Musical is met een cast van 40 personen te zien in de grootste theaters van Nederland. Vanwege het grote aantal voorstellingen wordt de rol van kleine Ciske per regio door verschillende kinderen ingevuld. Naast de rol van de kleine Ciske, zullen er nog negen andere kinderen uit de klas van Ciske te zien zijn in de musical.

Stel een vraag