Dit event is al begonnen/geweest.

Must ! Spectaculaire locatie & Dj Erick Morillo !

Must ! Spectaculaire locatie & Dj Erick Morillo !

Rotterdam
21.30 - 02.00

Deelnemers 9 / 30

Plaats:
Rotterdam - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 4 - max. 30

Deelnemers 9 / 30

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 49,68
Uitleg kosten:
Early Winter Tickets (€ 39,44 incl. servicekosten) en Late Winter Tickets (€ 44,56 incl.) zijn inmiddels uitverkocht, Regular Tickets (€49,68 incl.) zijn heden te koop. Stel het aanschaffen van een ticket niet uit, want de verkoop gaat snel! Check Facebook voor meer informatie over dit event: https://www.facebook.com...5401024212/
 

Omschrijving

Maira heeft een extra MUST event aangemaakt (leeftijdscategorie 35-55 jaar). We verzamelen als één groep, dus mocht dit event vol zijn, dan kun je je daar aanmelden. Link naar het event is: https://www.nieuwemensen...must-146863

Met gepaste trots presenteert MUST zich op een fantastische nieuwe locatie in Rotterdam. Een locatie die je het best zou kunnen omschrijven als hoog, imposant, uniek, exclusief, industrieel, innoverend, historisch. Een gigantische loods waar ooit de onderzeeboten van de helling gleden, vandaag de dag beschikbaar gesteld voor een spectaculaire editie van MUST: Het beste en mooiste dance evenement van Rotterdam e.o.

De locatie is een plek waarbij alles waar Rotterdam voor staat samen komt. Een industrieel karakter heeft het zeker, en de organisatie zal er een fantastisch mooie en warme omgeving van maken, die vooral uniek en verrassend is zoals we van MUST mogen verwachten.

Er staan uitzonderlijk goede en bekende DJ's op het menu. Tot op heden is de internationale held Erick Morillo (VS) bekend gemaakt, en de Nederlandse koning van de house muziek DJ ROOG, verder blijft het nog even ‘top secret’.

MUST leeft als nooit te voren gezien het grote aantal aanmeldingen voor het event. Haal dus snel je ticket in huis!

Stel een vraag