Dit event is al begonnen/geweest.

Muziek bij het kampvuur

Muziek bij het kampvuur

Epe
19.00 - 23.00

Deelnemers 2 / 5 (min. 4)

Plaats:
Epe - Gelderland
Deelnemers:
Min. 4 - max. 5

Deelnemers 2 / 5 (min. 4)

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 3,50
Uitleg kosten:
Ter plekke 3,50 betalen. Hier voor krijg je koffie/thee/water en de muzikanten worden hiermee betaald
 

Omschrijving

Een knisperend kampvuurtje, staren in het vuur, genieten van het buiten zijn, een goed gesprek en dat alles in een prachtige natuur. En om het af te maken: akoestische gitaarmuziek om bij weg te dromen of zachtjes mee mee te zingen.

De Dag van de Kampvuurmuzikant is een ode aan het eeuwenoude gebruik van gezamenlijk muziek maken bij het vuur. Op ongeveer 20 natuurkampeerterreinen vinden diverse akoestische optredens plaats,

Ik heb vandaag eindelijk contact kunnen leggen met de organisatie van zingen bij het kampvuur. De muziek begint om 20.00 uur maar wij verzamelen om 19.00 uur zodat we eerst nog kennis kunnen maken met de andere NMLK mensen voordat we ons bij de rest voegen. We verzamelen op de parkeerplaats.

Het adres van Kamp Buitendoor is Gortelseweg in Epe. Ze hebben geen huisnummer omdat het op een bospad van een landgoed is en hier verder geen huizen staan. Het ligt op een doorgaande weg tussen Nunspeet en Epe in. Er staan mensen of bordjes om de weg te wijzen dus even goed opletten.

Er is een kampvuurkuil dus een stoel meenemen is niet noodzakelijk, mag uiteraard wel. Deze avond kost 3.50 per persoon, graag contant meenemen. Koffie/thee en water is gratis. Overige drankjes kun je ter plekke aan de bar kopen. Er is een toilet aanwezen. Afhankelijk van het weer is het aan te raden iets warms aan te trekken of een plu, maar we gaan van mooi weer uit.

Tot zaterdag. Ps zorg dat je op tijd bent, als ze beginnen met muziek maken is de kans dat ik de telefoon niet hoor

Stel een vraag