Dit event is al begonnen/geweest.

Nacht van de Noordkade

Nacht van de Noordkade

Veghel
19.00 - 01.30
Uitgelicht

Deelnemers 6 / 20

Plaats:
Veghel - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 2 - max. 20

Deelnemers 6 / 20

Leeftijd:
45 - 65 jaar
Kosten:
€ 0,00
 

Omschrijving

Beleef muziek, dans, exposities, theater en heerlijk eten en drinken op het mooiste plekje van Nederland. Je bent welkom tot na middernacht om erbij te zijn. De toegang tot het evenement is gratis.

Sterren op het doek Ook dit jaar wordt er weer een bekend persoon uit de omgeving geportretteerd door talentvolle amateurkunstenaars. Wie er te gast is, houden we nog heel even geheim.
Woorden met akkoorden Is net als vorig jaar in samenwerking met jongerencentrum De Kluis te zien en te horen. Deze bijzondere combinatie van muziek, poëzie en woordkunst is een absolute must-see.
Uiteraard openen ook alle ateliers van Phoenix Cultuur weer haar deuren. Studenten, cursisten en docenten laten zien wat ze in huis hebben. Ook de Compagnie toont weer een fraaie expositie en bij Noordkade Uitjes kun je kennismaken met Sim Racing.

Een aantal winkels in De Proeffabriek is gezellig lang open tot 22.00 uur en natuurlijk kun je bij de horeca- en speciaalzaken op de Noordkade terecht voor bites and drinks. Zo verzorgt Hellobier een bierproeverij en Wijndivas een Bubbelexperience. Bij DIS speelt pianist Maarten van den Hoven. Ook in de Afzakkerij is volop muziek, onder andere van Stolen Moments, VIB en DJ Martijn. Meer muziek vind je in de Podiumzaal en op diverse andere plekken zoals het Koekbouwbalkon.

Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade, presenteert cabaret van Blauwe Vinkjes in de grote zaal voor slechts een tientje en er is ook nog een speciale kleine verrassende voorstelling buiten genaamd De Volle Vuilkar, waarin je verder moet kijken dan je neus lang is. De afsluiting van De Nacht vindt plaats in de Koekbouw met een live optreden van Disco Soul Train waarbij tot in de late uurtjes alle grote discohits voorbij zullen komen. Dat wordt dus dansen!
  •     27 January om 14:32 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     27 January om 13:27 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     27 January om 09:36 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     26 January om 22:49 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     24 January om 12:44 Zuid-Holland
    heeft zich aangemeld.
  •     24 January om 10:12 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag