Dit event is al begonnen/geweest.

NMLK Ppppppppparty!

NMLK Ppppppppparty!

Deelnemers 300 / 300

Datum:
Zaterdag 06 okt - zondag 07 okt 2012 2012-10-06T22:00:00+02:00Nieuwe Mensen Leren Kennen
Plaats:
Amsterdam - Noord-Holland
Deelnemers:
Min. 100 - max. 300

Deelnemers 300 / 300

Leeftijd:
25 - 45 jaar
Uitleg kosten:
Exclusieve P Party met P elementen en veel leuke p Party People!
 

Omschrijving



P Party voor orignele Partypeople!
Van Psychiaters tot the Phantom, van Poezen tot Pizzaverkopers, van Politieagenten tot Pooiers, van Promotiemedewerkers tot prinsessen Dit is het feest waar je alles kunt zijn als het maar met een P begint. Weet je het even niet? Kom dan als publiek en applaudiseer meerdere keren per avond voor alle andere P Party People Laughing De meest originele P Partyganger belonen we deze avond met een gratis verzorgd Kerst Kasteelweekend t.w.v. € 199!

Prepub Private Party
Ben je nieuw hier? Kom dan naar de Prepub Private Party! Voorafgaand aan dit feest is er speciaal voor de allernieuwste Nieuwe Mensen een Prepub Privete party waar je alvast je danspootjes kunt losmaken. Altijd leuk om andere splinternieuwe mensen te leren kennen. De Pre-party is op dezelfde locatie.


Image
Image
ImageImage


Parkeren en Plekje om te overnachten
Overal uit het land komen NMLK' ers naar deze exclusieve NMLK P Partij. Er is dus altijd wel iemand bij jou in de buurt met wie je mee kunt rijden. Parkeren is gratis voor de deur van de feestlocatie. Ook met het ov (ook nachtnet) is de feestlocatie goed bereikbaar. En er zijn diverse hotels in de buurt. Voor iedere prettige NMLK'ers die een slaapplek aanbiedt geven wij bij de entree iets extra's.

ImageSamen reizen!
Samen reizen is natuurlijk veel leuker! En je leert er meteen nieuwe mensen door kennen! Als NMLK plaats je een carpoolreactie op de site en het is zo gefixt.

ImageP-P-P-P-Party ! (Uniek feest!)

Arrow 350 dansende P - Partypeople! (25 - 45)
Arrow De beste P Platen!
Arrow Kampioen Paaldansen
Arrow Pizza's & Popcorn
Arrow Parkeren is gratis
Arrow Paparazzi is er ook
Arrow DJ's Miss Brown & Dela Fresco





P People don't Pay!
Het is zaterdag P Partytime en daarom trakteren we jouw P vrienden op een gratis toegangskaart voor deze unieke P Party! Heb jij een vriend of vriendin die nog geen lid is van NMLK en waarvan haar/zijn voor of achternaam begint met een P? Dan kun je hem of haar gratis meenemen naar de P Party! Voorwaarden zijn dat hij/zij geen NMLK lid is en een geldig legitimatiebewijs (geen kopie) moet kunnen tonen bij de entree. En dat jij zelf wel een betaalde kaart hebt natuurlijk. Alle overige deurkaarten kosten voor iedereen € 20 pp.

Stel een vraag