Dit event is al begonnen/geweest.

Noord-Hollandpad | Etappe 11 | 24 km

Noord-Hollandpad | Etappe 11 | 24 km

Abcoude
10.00 - 18.00

Deelnemers 6 / 10

Plaats:
Abcoude - Utrecht
Deelnemers:
Min. 6 - max. 10

Deelnemers 6 / 10

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 10,00
Uitleg kosten:
Drankjes onderweg. Zelf broodjes/lunch meenemen!
 

Omschrijving

Vandaag lopen wij 24 km van Abcoude naar Ouderkerk a/d Amstel. Etappekarakter: langs water, over verharde en onverharde polderwegen, grasdijken, ruige kades en (mogelijk drassige) weilanden.

Het Noord-Hollandpad is een gemarkeerde wandelroute van 270 kilometer van Wieringen of Texel naar het Gooi. Je wandelt over slingerende dijken, langs kaarsrechte kanalen, slootjes, molens, door bos, karakteristieke dorpjes en over boerenland. Soms moet je een hekje over, maar een ervaren hordenloper hoef je niet te zijn. Bekroond als beste wandelroute van 2012. De route is in beide richtingen te lopen. De etappes gaan grotendeels over onverharde paden, rustige landwegen of wandelpaden en zijn tussen de 14 en 26 km lang.

Aanvullende info:
> Bereikbaarheid OV: station Abcoude, op korte loopafstand naar onze verzamelplek.
> Het betreft een lijnwandeling. Na het verzamelen om 09.30 uur van een aantal auto's op het eindpunt (Ouderkerk a/d Amstel / Amstelveen) gaan we van daar met 2 of 3 auto's naar het startpunt (Abcoude) van de wandeling (ca. 15 min.). De andere auto's kunnen direct naar het startpunt. Voor een groep van 12 personen, hebben we minimaal 6 auto's nodig. Geef bij aanmelding in een reactie aan of je met de auto komt.
> Honden zijn niet toegestaan op deze wandeling.
> Neem genoeg contact geld mee voor de afrekening in de horeca.
> Neem genoeg eten en drinken mee, we gaan (deze keer) niet uitgebreid lunchen bij de horeca. We starten met koffie/thee in Abcoude en daarna is er nog een stop voor een drankje in Nes a/d Amstel.
> Wandeltempo is ca. 4,5 à 5 km per uur.

Stel een vraag