Dit event is al begonnen/geweest.

Oldenhermanns - Fckd Klimaatcabaret

Oldenhermanns - Fckd Klimaatcabaret

Vianen
20.15 - 23.00
Uitgelicht

Deelnemers 2 / 6

Plaats:
Vianen - Utrecht
Deelnemers:
Min. 2 - max. 6

Deelnemers 2 / 6

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 17,50
Uitleg kosten:
Kosten ticket excl. consumpties
 

Omschrijving

**** Volkskrant
FCKD! is grappig, en Lize van Olden en Anna Hermanns maken er een punt van dat het dáár ook een beetje wringt
https://www.volkskrant.n...k~b96e0a02/

Een apocalyptische klimaatcomedy vol ecotainment!

FCKD! is cabaret om je groene vingers bij af te likken en waarin we met lichte paniek samen lachen (en huilen) over wat ons nog te wachten staat. OLDENHERMANNS maakt duurzaamheid sexy en recyclen wordt een uitje.

Het is 2040 en vanuit Utrecht aan Zee liggen Lize van Olden en Anna Hermanns hun zonden te overdenken. Ze waren toch zo lekker bezig? Elektrische auto’s, stadmoestuinen, milieubewuste kinderen en zonnepanelen? Helaas bleek de corona crisis de generale repetitie voor de gebakken peren waar ze nu mee dealen.

Tot de tanden toe bewapend met humor gaat OLDENHERMANNS in FCKD! de strijd aan met global warming en probeert er ondertussen een awesome tijd van te maken. In de race tegen de 2 graden opwarming ontstaat een hilarische krachtmeting tussen later en nu. Hoe moeten ze dit aan hun koters uitleggen?! Mos-verzamelhipsters, doorgeslagen Co2 junkies en ook zijzelf belanden in een onmogelijke kluwe het juiste te doen en hopen dat Climate Change toch misschien een Hoax is…

OLDENHERMANNS – bekend van KEKmamaTV – bestaat uit ‘fantastische actrices’ (Het Parool) Lize van Olden en Anna Hermanns. Ze maken cabaret dat je niet vaak ziet: energiek, schaamteloos eerlijk en vaak pijnlijk herkenbaar. Met snelle absurde sketches trekken ze deksels van elke pan en dienen elk onderwerp op, ook de dingen die je wel denkt, maar niet hardop durft te zeggen.

Wie gaat er gezellig mee? We starten om 19:30 uur met een kop koffie/ thee en kunnen na afloop met een drankje napraten.
Ik heb een kaartje voor rij 1, stoel 8. Laat je even weten welk kaartje jij hebt?
  •     01 April om 12:27 Utrecht
    heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag