• HBO+ waterfun weekend
  • Suppen, zeilen, waterskieen, waterfietsen , kajakken en meer..
  • Tot 1 juni plekken in vakantiehuisjes.

Recreatie & Ontspanning

Ontmoetingsavond - The Afterparty

Ontmoetingsavond - The Afterparty

Organisator: Serge1
Zevenhuizen
20.00 - 22.00

Deelnemers 4 / 16 (min. 5)

Plaats:
Zevenhuizen - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 5 - max. 16

Deelnemers 4 / 16 (min. 5)

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 0,00
 

Adresgegevens

Locatie:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Adres / Plaats:
Wordt zichtbaar na aanmelden
Verzamelen:
Wordt zichtbaar na aanmelden


  • HBO+ waterfun weekend
  • Suppen, zeilen, waterskieen, waterfietsen , kajakken en meer..
  • Tot 1 juni plekken in vakantiehuisjes.

Deelnemers 4 / 16

Minimaal 5

Omschrijving

Waar vlucht jij voor weg?

Ik organiseer veel en ontmoet steeds meer mensen, maar soms lijkt het met alle activiteiten en spelletjes alsof er te weinig tijd overblijft om elkaar goed te leren kennen en tijd te nemen voor een (goed) gesprek. Deze zijn juist zo waardevol en je zult verstelt staan hoe je soms met wildvreemden in één avond zomaar een band opbouwt.

In deze afterparty gaan we het daarom eens heel anders doen. Gewoon géén activiteit! Nee, geen spelletjes! Even helemaal niets, maar tijd voor elkaar. We hebben inmiddels al zoveel mensen leren kennen, laten we vanavond eens de tijd nemen om verder te praten.

Een goed gesprek kan voor iemand heel nuttig zijn als het ergens over gaan. Het kan je raken omdat het de diepte ingaat en precies dat raakt, waar jij zelf ook mee worstelt.

De uitdaging is natuurlijk om precies die snaar te raken waardoor je met die ander resoneert. Dit gaan we bewerkstelligen door iedereen een stukje spreektijd te geven binnen de groep. Na een korte voorstelronde zal het onderwerp van vanavond worden opgepakt: waar vlucht jij voor weg? Je spreektijd van 2 minuten gaat over wat dit voor jou betekent. Hoe zie je jezelf en waar worstel jij mee.

Mensen zullen resoneren met wat jij vertelt en de volgende mag het gesprek na twee minuten overnemen. Door het dicht bij jezelf te houden zul je zien dat steeds meer mensen hierop reageren en de gesprekken zich algauw zullen verdiepen. Door de verbinding binnen de groep zal er een hele interactieve avond ontstaan, met interessante gesprekken en waarin iedereen zijn bijdrage kan leveren.

Ben je ook zo benieuwd waar we allemaal op uit zullen komen? Het begint met eerlijk zijn, je veilig voelen en jezelf laten zien. Doe je dingen omdat je ze interesseren, omdat je het leuk vindt, of vlucht je eigenlijk ergens voor weg? Het lijkt me super interessant om hierover een avondje in gesprek te staan. Wat houdt mensen nu echt bezig. Wie weet wat er allemaal gebeurt. En als we erachter komen dat er dingen zijn waar meer mensen zoals jij tegenaan lopen, zou zo'n avond dan niet heel waardevol voor je zijn?

Je hebt vast al eens mensen ontmoet op een activiteit waarbij je net merkte dat er een klik was, om er vervolgens achter te komen dat de avond alweer voorbij was. Deze afterparty gaat daarom verder, waar één van (mijn) vorige avonden zijn afgelopen. Dus niet dat je nog niemand kent, maar het voelt wat oppervlakkig en vluchtig. Tijd voor wat meer verdieping. Gewoon bij mij thuis en lekker laagdrempelig. Vond je het vorige keer gezellig, of zie je iemand op de lijst staan die je kent? Kom gezellig langs! Ook als je erachter komt dat je deze woensdagavond eigenlijk niets te doen hebt en nog helemaal niemand kent, kom gewoon gezellig langs.

Ik zorg voor verschillende tafels en plekjes waar je kunt aanschuiven. Wees gerust, tot nu toe is het nog altijd heel gezellig geworden en verloopt de avond eigenlijk vanzelf. Koffie, thee, water, een hond en een kat zijn aanwezig, maar als je zelf iets meeneemt wat je lekker vindt, dan is er voor iedereen iets lekkers om te eten en te drinken. Kortom, onder het genot van een hapje, een drankje en wat muziek maken we er samen een leuke avond van, ook al is het zonder activiteit.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag