Dit event is al begonnen/geweest.
Actief & Sportief

Ontsnappen Uit De Koepelgevangenis

Ontsnappen Uit De Koepelgevangenis

Organisator: Jason
Breda
10.30 - 13.30

Deelnemers 10 / 10

Plaats:
Breda - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 4 - max. 10

Deelnemers 10 / 10

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 59,95
Uitleg kosten:
Ticket voor deelname na aanmelden a.u.b. direct overmaken met vermelding van je NMLK naam en de vermelding Gevangenis
 

Omschrijving

DEZE ACTIVITEIT IS GEANNULEERD

Deze ochtend gaan we op tijd uit de veren want er wordt een poging gewaagd te ontsnappen uit een echte gevangenis…terug naar je vrijheid.

In je leven echt een keer ontsnappen uit een echte gevangenis..streep dat maar alvast weg van je bucketlist. Prison Escape is een real life game met echte acteurs waarbij je in de schoenen stapt van een gevangene. Gehuld in een overall word je opgesloten in de Koepelgevangenis van Breda met één duidelijk doel: ONTSNAPPEN. Er zijn veel bewakers (acteurs) die je nauwlettend in de gaten houden, ontsnappen zal zeker niet makkelijk worden.

Prison Escape duurt in het totaal 3 uur en je hebt als doel om te ontsnappen uit de zwaarbewaakte gevangenis. Een cast van 25 acteurs brengt de ervaring tot leven en het is aan jou om een weg naar buiten te vinden. In de gevangenis zijn verschillende objecten verstopt die het wellicht makkelijker zouden kunnen maken om de weg naar buiten te realiseren.

Wees op je hoede, kijk goed om je heen, vertrouw (bijna) niemand en stap op mensen af..De klok tikt en jij hebt 1 doel: de weg naar de vrijheid vinden.

De ervaring speelt zich af in de verbluffende Koepelgevangenis van Breda. Je wordt voor een korte tijd opgesloten in één van de 150 cellen. De gevangenis van Breda, ook wel bekend als de Boschpoort, is gebouwd in 1886 en deed dienst als actieve gevangenis tot 2016. Tijdens de beleving zal je veel verschillende gedeeltes van het gebouw leren kennen.

Durf jij het aan ?

Coronaproof :
We maken gebruik van circa 20.000m2 aan buitenruimte en 3.000m2 binnenruimte. Hierdoor is er per deelnemer 200m2 ruimte beschikbaar en kun je dus altijd meer dan voldoende afstand van elkaar houden.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag  

<