Dit event is al begonnen/geweest.

Openlucht film (Mi) Fallout

Openlucht film (Mi) Fallout

Apeldoorn
20.00 - 23.45

Deelnemers 5 / 6

Plaats:
Apeldoorn - Gelderland
Deelnemers:
Min. 1 - max. 6

Deelnemers 5 / 6

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 10,00
Uitleg kosten:
Ticketprijs.
 

Omschrijving

Voor de 25ste keer op rij is de Bosweide van Stadspark Berg en Bos het Podium voor deze prachtige buitenbioscoop. Op een mega-groot filmdoek wordt op deze avond de openingsfilm vertoont van dit festival: Mission Imposseble- Fallout.

In deze nieuwste film bevinden Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) zich samen met enkele bekende gezichten (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) in een race tegen de klok nadat een missie verkeerd afloopt.

Ga je gezellig mee naar deze film?

Top als je erbij bent (y)

Handig om te weten:
-Bij slecht weer gaat de film gewoon door! Paraplu's zijn niet toegestaan. Regenkleding/ zwemkleding / poncho's wel Wink
-We zitten redelijk beschut tussen de bomen, maar wel in een open ruimte. De augustusavonden beginnen vaak warm, maar koelen juist in een bosrijke omgeving aardig af. Neem voor de zekerheid een warme jas en een regenjack mee en draag dichte schoenen.
-Parkeren is gratis. Bij het binnenrijden bij de slagbomen krijgt u een parkeerkaart. Bewaart u deze goed, bij het verlaten dient u uw kaart als uitrijkaart te registreren in de betaalautomaat. De bomen gaan niet open als uw parkeerkaart niet in de betaalautomaat is geweest. U hoeft echter niet af te rekenen.
-Overdekte tribune
Naast de 1.000 stoelen op het terrein wordt een overdekte tribune geplaatst. Deze tribune komt achter de stoelen te staan, zodat het openluchtkarakter behouden blijft. De tribune biedt plaats aan 500 personen die droog, beschut en comfortabel kunnen zitten. Met de tribune is het Openlucht Filmfestival iets minder weersafhankelijk. Daarnaast houdt de tribune wind tegen, dit is ook aangenamer voor de gasten op op het veld.

***De organisatie van het Openlucht FilmFestival behoudt zich het recht voor om één of meer avonden uit de programmering te wijzigen, ook wanneer de kaartverkoop al in gang is gezet.

***Wanneer een voorstelling uitvalt, vindt geen restitutie van ticketaankopen plaats. De organisatie biedt in dit geval een alternatieve voorstelling

Stel een vraag