Dit event is al begonnen/geweest.

Opera & brunch

Opera & brunch

's Hertogenbosch
11.00 - 14.00
Uitgelicht

Deelnemers 9 / 12

Plaats:
's Hertogenbosch - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 2 - max. 12

Deelnemers 9 / 12

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 29,50
Uitleg kosten:
Concert inclusief luxe brunch, incl 1 drankje
 

Omschrijving

Operaliefhebbers opgelet: Opera & Brunch is terug! Geniet van de mooiste opera aria's van ongekend talentvolle operazangers en zangeressen, onder het genot van een luxe brunch.

Deze editie, The Summer of Love, wordt baritone Vinicius de Costa begeleid door pianist Pierre-Nicolas Colombat. Samen brengen ze prachtige stukken van o.a. Brahms, Schubert, Schumann en Mozart.

Tip: bekijk het filmpje op de website van Theater aan de Parade om de prachtige stem van Vinicius Costa te beluisteren.

Vinicius Costa, een bas-bariton uit Brazilië, heeft zijn sporen verdiend in de muziekwereld met prestigieuze prijzen en optredens over de hele wereld. Hij won de Ralph Vaughan Williams-prijs voor zijn uitmuntende interpretatie van een Engels lied tijdens de Wigmore Hall Song Competition, en werd erkend als een van de top 10 halvefinalisten onder meer dan 120 deelnemers. In 2020 werd hij bekroond met de eerste prijs bij de Linus Lerner Brazilian and Latin American Singing Contests. Costa heeft zijn talent tentoongespreid in operaproducties in Zwitserland en Brazilië, onder leiding van gerenommeerde maestro's en regisseurs. Hij opende het jaar 2023 met optredens in Carnegie Hall, New York, binnen het Song Studio van Renee Fleming.

De Frans-Amerikaanse pianist Pierre-Nicolas Colombat, geboren in Baltimore, Maryland, treedt regelmatig op bij festivals, concertreeksen en competities als begeleider van liederen. Recente hoogtepunten zijn optredens bij LiedBasel (Kathrin Hottiger, sopraan), de Wigmore Hall Bollinger International Song Competition (Vinicius Costa, halvefinalist en ontvanger van de Ralph Vaughn Williams Prijs), en de Hugo Wolf International Song Competition (halvefinalist met Kathrin Hottiger). Het online magazine Opera Wire prees zijn "briljante programmering" en "nauwe samenwerking" met sopraan Meredith Wohlgemuth ter gelegenheid van zijn debuut in Carnegie Hall (2022). Hij verhuisde naar Bazel, Zwitserland, om zijn studies in Liedgestaltung voort te zetten bij Jan Schultsz na het behalen van zijn doctoraatsdissertatie aan Boston University in 2021.
 •     27 May om 11:31 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     26 May om 13:31 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     26 May om 12:15 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     23 May om 22:43 Noord-Holland
  heeft zich aangemeld.
 •     22 May om 22:44 Noord-Holland
  heeft zich aangemeld.
 •     20 May om 19:40 Gelderland
  heeft zich aangemeld.
 •     19 May om 23:19 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     18 May om 16:01 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag