Dit event is al begonnen/geweest.
Kunst & Cultuur

Optreden Bas Paardenkooper

Optreden Bas Paardenkooper

Organisator: Pascal638
Den Haag
14.45 - 05.30

Deelnemers 2 / 25

Plaats:
Den Haag - Zuid-Holland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 25

Deelnemers 2 / 25

Leeftijd:
35 - 59 jaar
Kosten:
€ 27,50
Uitleg kosten:
Vip Kaarten we zitten samen aan ronde tafels met bediening
 

Omschrijving

Het is voor mij als gitarist één van de beste Nederlandse gitaristen altijd zeer goed live,
Bas Paardekooper komt op 19 maart naar het Beatstad Radio Second Sunday Special Event. Van drie tot zeven staat deze band rond gitarist Bas Paardekooper in de grote zaal van PopRadar Den Haag. De groep rond de gitarist met dezelfde naam maakt naar eigen zeggen “honderd procent original bluesrock from Holland”. Al bevat de muziek in hun woorden “net teveel melodieuze, soms symfonische rockinvloeden om het bluesrock te noemen”. Maar wie je ook hoort: bij iedereen staat Paardekooper voor energie en vuur in ieder optreden. Rauw, soulful en blues geïnspireerd met passie en muzikaliteit die van het podium afstralen.” En dan mag dit ook maar weer eens gezegd: Bas Paardekooper (1981) werd al eerder genomineerd voor beste pop/rock en beste blues gitarist van de Benelux. Da’s mooi voor een muzikant die, zo wil het verhaal dat in elk geval, zichzelf na het horen van Jimi Hendrix’ ‘Hey Joe’ als elfjarige gitaar leerde spelen. En mooi dat Walter Trout, toch niet de minste in het wereldje, graag nog eens naast hem op het podium staat. De jonge Paardekooper die lang geleden alweer indruk op hem maakte moet alleen maar beter zijn geworden.

Buiten de Vip ticket kun je ook de extra vip ticket bestellen na het concert eten we dan mee met de artiesten dit zal een kleine rijsttafel zijn maar daar is iedereen vrij in.... geef het wel even door hoe je geboekt hebt.

Ps onbekend maakt onbemind deze band is niet echt bekend onder het grote publiek maar zoek hem even op youtube en luister eens naar zijn uitvoering van het Hendrix nummer Red House of een van zijn eigen nummers als broken heart for sale.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag