Dit event is al begonnen/geweest.

Oxygen - Delusion dansvoorstelling

Oxygen - Delusion dansvoorstelling

Helmond
19.30 - 22.00
Uitgelicht

Deelnemers 5 / 6

Plaats:
Helmond - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 2 - max. 6

Deelnemers 5 / 6

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 25,00
Uitleg kosten:
Voor ticket van de voorstelling, inleiding is gratis
 

Omschrijving

Er is 1 ticket over mocht je op het lastste moment nog mer willen.

' Delusion’ wordt een visueel hoogstandje bestaande uit drie delen dat het publiek door het gebruik van illusies constant op het verkeerde been zet en hen meeneemt in een reis van een adolescent die volwassen wordt. Een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming-of-age voorstelling die een breed publiek raakt. ‘Delusion’ gaat op 16 januari 2023 in Theater aan het Vrijthof in Maastricht in première.

Jennifer Romen (Maastricht, 1996) is een jonge, ambitieuze choreograaf die met haar gezelschap ‘Oxygen’ indruk maakt met visueel werk vol strakke choreografieën en beeldende illusies.

Als urban dansmaker volgt ze een onorthodoxe route naar het theater. Ze maakte furore in danscompetities, televisieprogramma’s, in het commerciële circuit en als docent. Ze heeft een grote achterban, vooral van mensen die nauwelijks naar het theater gaan. Met haar eerste eigen, avondvullende voorstelling ‘Delusion’ bestormt ze de grote zalen. Hiermee komt haar wens uit om langere werken te creëren en om de lijn met haar al bestaande publiek door te zetten naar het theater. Met maar liefst 46 voorstellingen in heel Nederland onderstreept dit de behoefte aan haar werk.


Inleiding

45 Minuten voor aanvang wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste voor de Volkskrant. Hiervoor kun je kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.
  •     15 March om 21:15 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     11 March om 20:51 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     09 March om 19:52 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     28 February om 18:33 Gelderland
    heeft zich aangemeld.
  •     26 February om 20:03 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.
  •     24 February om 17:00 Noord-Brabant
    heeft zich aangemeld.

Stel een vraag