Dit event is al begonnen/geweest.

Picknicken in de A Vogeltuinen

Picknicken in de A Vogeltuinen

' T Harde
14.00 - 18.00

Deelnemers 2 / 12

Plaats:
' T Harde - Gelderland
Deelnemers:
Min. 2 - max. 12

Deelnemers 2 / 12

Leeftijd:
40 - 65 jaar
Kosten:
€ 0,00
 

Omschrijving

Verscholen in de Veluwse bossen van Landgoed Zwaluwenburg liggen de A.Vogel tuinen met talloze heilzame kruiden en planten. Het is dé plek voor een gezellig en gezond middagje uit midden in de natuur.

Laat je zintuigen tot leven komen en ga op ontdekkingstocht door de felgekleurde kruidenvelden. Voel de aarde onder je voeten op het blotevoetenpad. Het blotevoetenpad zorgt voor een verrassende nieuwe natuurbeleving. Volgens Alfred Vogel is het lopen op blote voeten een geweldige remedie tegen geestelijke en lichamelijke moeheid. Hoe voelt het om op mos te lopen? Wat is het effect van de pepermuntplant op een vermoeide voet? En hoe voelen verschillende grondsoorten met de voeten aan? De korte wandeling met verschillende voelbelevenissen eindigt bij een waterbron. Proef de natuur in de Smultuin. En kom tot rust op één van de velden waar we kunnen zitten/liggen op ons zelf meegenomen kleed.

Naast het ontspannende blotevoetenpad – want ontspanning in de buitenlucht is net zo belangrijk in Alfred Vogels filosofie – is er een trimbaan. Met oefeningen op alle niveaus, van beginnend tot gevorderd. Verspreidt over het terrein hebben we de mogelijkheid om zomaar op 't gras te gaan zitten/liggen met onze kleedjes - ook zijn er diverse houten tafels en banken - oftewel: we hebben genoeg gelegenheid waar we onze picknick kunnen gaan houden.

Neem voor de picknick een goed gevulde mandje mee.
Een petje en/of zonnencréme mag ook deze dag niet ontbreken.
Neem een kleed mee waar je heerlijk op kan liggen en zitten.
Om je voeten en kuiten af te drogen heb je een handdoek nodig.

Er is voldoende parkeergelegenheid waar je gratis kunt parkeren.

Vanwege wetgeving en gezondheidsregels mogen ze honden niet toelaten in de A.Vogel tuinen.

Stel een vraag