Dit event is al begonnen/geweest.

Poetry Circle

Poetry Circle

Eindhoven
12.00 - 22.00

Deelnemers 2 / 6

Plaats:
Eindhoven - Noord-Brabant
Deelnemers:
Min. 2 - max. 6

Deelnemers 2 / 6

Leeftijd:
30 - 55 jaar
Kosten:
€ 10,00
Uitleg kosten:
Indicatie hapje en drankje/evt. workshop of stadswandeling
 

Omschrijving

Op 29 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse Poetry Circle Manifestatie: dé dag waarop we spoken word vieren in één van de Circle-steden in Nederland. Dit jaar in Dynamo, de thuisbasis van Poetry Circle Eindhoven. Kom kijken naar de eindpresentaties van alle Circles en nog veel meer toffe programmering rond het gesproken en geschreven woord! De dag duurt van 12.00 uur tot 22.00 uur, maar voel je uiteraard vrij om later aan te haken of eerder weg te gaan.

Alle Poetry Circles hebben gewerkt aan een eindproduct rondom dit thema en zullen dit op de Mainstage van Dynamo presenteren.
De dag wordt geopend door niemand minder dan Iris Penning, die later op de middag ook een workshop verzorgt. Onze host Sophia Blyden zorgt dat je door de dag heen van alles op de hoogte bent. Kersverse stadsdichter van Eindhoven Monique Hendriks, Marco Martens, Hendrik de Pecker en Süheyla Yalcin leiden je poëtisch langs hun favoriete plekken van de stad. Of volg een workshop Slam van Nederlands Slampion Nicole Kaandorp. Speel met woorden en ontdek je eigen talent op onze Poetic Playground: probeer het snelst te dichten van iedereen, schrijf op een raam of maak een onvergetelijke sprookjesfoto. Met je nieuw gemaakte teksten kan je je meteen aanmelden voor de open mic van Losse Eindjes. Sluit hierna de dag feestelijk af met Huize Lucas en dans nog na op onze afterparty!

Het volledige blokkenschema publiceren we snel online!

Je kan je via ons CRM-systeem aanmelden voor de stadswandeling of de workshops van Iris Penning of Nicole Kaandorp. Maak hiervoor op ons CRM-systeem een account aan (of gebruik je al bestaande account) en selecteer het programma waarvoor je je wil aanmelden. Let op dat de workshops en de stadswandeling gelijktijdig plaatsvinden, dus je kan je maar voor één onderdeel aanmelden.
De kaartverkoop voor de stadswandeling en workshops is nu nog enkel intern open voor deelnemers. Mochten er kaarten overblijven, dan laten we dat weten via onze Instagram en website.
 •     10 June om 19:41 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     09 June om 22:28 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     08 June om 20:32 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     03 June om 11:43 Noord-Brabant
  heeft zich aangemeld.
 •     03 June om 09:38 Limburg
  heeft zich aangemeld.

Uitgelicht & Aanbevolen

Stel een vraag