Dit event is al begonnen/geweest.

Silent Outdoor cinema presents: Whiplash

Silent Outdoor cinema presents: Whiplash

Arnhem
19.30 - 00.00

Deelnemers 1 / 6

Plaats:
Arnhem - Gelderland
Deelnemers:
Min. 1 - max. 6

Deelnemers 1 / 6

Leeftijd:
25 - 49 jaar
Kosten:
€ 12,95
Uitleg kosten:
Prijs ticket (incl. koptelefoon) komt nog € 5,-- borg bij voor de koptelefoon op de avond zelf te voldoen.
 

Omschrijving

Voor het 2de jaar op rij zal, pal voor de Stadsvilla, een bijzondere film op een mega–scherm getoond worden. Een film in de openlucht bekijken daar komt een soort magie bij vrij. Het gevoel dat je even in een andere wereld zit, dat je even mag wegdromen. Het uitzicht over het centrum van Arnhem, vanaf de Stadsvilla, is al filmisch van zichzelf. Het aflopende grasveld als een natuurlijke tribune, met een groot scherm in het dal zal wederom fantastisch zijn! Iedere bezoeker krijgt een koptelefoon waarmee het geluid van de film te horen is.


Deze “Silent Outdoor Cinema” ervaring in combinatie met het mooiste plekje van Arnhem is de basis voor een bijzondere avond!

WHIPLASH (2014)! Geregisseerd door Damien Chazelle met Miles Teller, J.K. Simmons en Melissa Benoist.
Andrew is een veelbelovende 19-jarige drummer die studeert aan een berucht conservatorium in Manhattan. Hij wil echter niet zomaar een muzikant zijn. Achtervolgd door de mislukte carrière van zijn vader, die schrijver was, en de angst dat het wel eens genetisch kan zijn, droomt hij ervan om de top te bereiken. Vastbesloten om niet in de voetsporen van zijn vader te treden oefent hij dagelijks tot zijn handen bloeden. De druk wordt nog groter als hij wordt uitgekozen om in de schoolband te spelen onder leiding van de beruchte Terence Fletcher, een muziekleraar die omstreden methodes toepast om het potentieel van zijn student naar boven te halen.

De film start meteen na zonsondergang. (Zonsondergang op 13-08-2016 is: 21:07.)

Let op!
Bij slecht weer?
Bij erg slecht weer kan het zijn dat de Outdoor Cinema wordt afgelast. De tickets worden dan niet geretourneerd en zijn geldig op een n.n.t.b. nieuwe datum.
Wanneer er geen nieuwe datum komt voor 31-10-2016 zal het volledige ticket bedrag teruggestort worden op je rekening.

Stel een vraag